https://www.chevroletclub.cz/album_thumbna ... pic_id=101

Moderátor: Blue Lanos

Tak přátelé, všichni jste GO-GOpetrm píše:No mé znalosti jsou v tomto směru chabé ale já mám takovej dojem že rozdíl mezi perletí a metalízou je jen v materiálovém složení a počtu těch lesklých částeček v laku jinak náš dvorní lakýrník Akri se nám k tomu nevyjádřil

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
 to bolo slovo odbornika na koniec
  to bolo slovo odbornika na koniec  

,vyskytlo sa mi to zo 2 razy po studenom štarte,po zaradení trojky,ale tiež môžem potvrdiť,je to benzínom,keď som tam dotankoval pár litrov u inej spoločnosti,nie tej najlacnejšej,prestalo to.Inak ja to strideam,po natankovaní plnej nádrže v tej najlacnejšej spoločnosti,tam dotankujem zas zapár litrov toho "drahšieho",vôbec striedam spoločnosti aj pumpy,Inak bola v Nite jedna pumpa (kedysi stará Benzinolka po Zoborom,dnes na jej mieste stojí nová SLOVNAFTka,že vždy po natankovaní benzínu na nej každý voz výrazne zlenivel...
 ,vyskytlo sa mi to zo 2 razy po studenom štarte,po zaradení trojky,ale tiež môžem potvrdiť,je to benzínom,keď som tam dotankoval pár litrov u inej spoločnosti,nie tej najlacnejšej,prestalo to.Inak ja to strideam,po natankovaní plnej nádrže v tej najlacnejšej spoločnosti,tam dotankujem zas zapár litrov toho "drahšieho",vôbec striedam spoločnosti aj pumpy,Inak bola v Nite jedna pumpa (kedysi stará Benzinolka po Zoborom,dnes na jej mieste stojí nová SLOVNAFTka,že vždy po natankovaní benzínu na nej každý voz výrazne zlenivel...  

Pri wartburgu som si myslel,že je to tým,že nedobre rozmešaná zmes pri ručnom miešaní oleja,ale keď mito robilo aj na škodovkách,prestal som tam chodiť tankovať,tadšej som vtedy obišiel pol mesta aaž na bratislavskú výpadovku,vtedy tá sieť benzíniek nebola taká hustá.
 Pri wartburgu som si myslel,že je to tým,že nedobre rozmešaná zmes pri ručnom miešaní oleja,ale keď mito robilo aj na škodovkách,prestal som tam chodiť tankovať,tadšej som vtedy obišiel pol mesta aaž na bratislavskú výpadovku,vtedy tá sieť benzíniek nebola taká hustá.-----------------------------ondrej13 píše:

" ondreji13 "
 " ondreji13 "  
   nebo snad máš něco proti poznatkům kolegy " Alvina "
 nebo snad máš něco proti poznatkům kolegy " Alvina "  Když tak se
 Když tak se 
  Vazoun"
 Vazoun"  

....nevies nahodou, ci sa moze casom rozstelovat predstih zapalovania? Ide o to, ci mam skusat pri nastart. motore mierne otacat rozdelovacom a pocuvat zvuk, ci sa bude menit k lepsiemu/horsiemu...?
  ....nevies nahodou, ci sa moze casom rozstelovat predstih zapalovania? Ide o to, ci mam skusat pri nastart. motore mierne otacat rozdelovacom a pocuvat zvuk, ci sa bude menit k lepsiemu/horsiemu...?
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |