Chcem sa opýtať ,či tie žiarovky čo tu spomínate,môžem dať aj do Tica ?
Vdaka moc.

Moderátor: Blue Lanos
 a zda se ze maji i kratsi zivotnost
 a zda se ze maji i kratsi zivotnost  ,ale v mlze se s nima da jet i na dalkovy
 ,ale v mlze se s nima da jet i na dalkovy  

Je pravda že tie druhé svietia ako xenóny takým bielim svetlom ale čo s toho keď nevidíš nič no a vlastne preto sa mi do toho nechce lebo teraz to stálo 150 sk tak to je nič ale dať bezmála 2000 sk a bude to také isté to by ma porazilo tak že radši zostanem u toho osvečeného-Osram Silve Star-to je pohoda a hlavne dobre vidím
 Je pravda že tie druhé svietia ako xenóny takým bielim svetlom ale čo s toho keď nevidíš nič no a vlastne preto sa mi do toho nechce lebo teraz to stálo 150 sk tak to je nič ale dať bezmála 2000 sk a bude to také isté to by ma porazilo tak že radši zostanem u toho osvečeného-Osram Silve Star-to je pohoda a hlavne dobre vidím   Jo ale uvidím až sa stretnem s PALIm ako mu to šajní a možno to skúsim aj ja lenže najprv olejík a iné dôležité vecičky
 Jo ale uvidím až sa stretnem s PALIm ako mu to šajní a možno to skúsim aj ja lenže najprv olejík a iné dôležité vecičky   

Dam pak vedet ci vidim ci nevidim nebo co vidim...
 Dam pak vedet ci vidim ci nevidim nebo co vidim... 
Úplně stejný názor na ty jakoby xenony. Světlo bílé, na dálnici ti uhýbají, ale vidíš prd-peha- píše:No neviem lebo teraz tam mám tie xenonové od Automobile ale žiadna sláva lebo som to včera skúsil tak že do jednej som dal xenáky a druhá Osram no a osramky o 100% lepšieJe pravda že tie druhé svietia ako xenóny takým bielim svetlom ale čo s toho keď nevidíš nič no a vlastne preto sa mi do toho nechce lebo teraz to stálo 150 sk tak to je nič ale dať bezmála 2000 sk a bude to také isté to by ma porazilo tak že radši zostanem u toho osvečeného-Osram Silve Star-to je pohoda a hlavne dobre vidím
Jo ale uvidím až sa stretnem s PALIm ako mu to šajní a možno to skúsim aj ja lenže najprv olejík a iné dôležité vecičky

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |