Takže se pánové pochlubte kam letos vyvezete svoje autí a rodinu na dovču
   Takže se pánové pochlubte kam letos vyvezete svoje autí a rodinu na dovču  H.S.
  H.S.  
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 Takže se pánové pochlubte kam letos vyvezete svoje autí a rodinu na dovču
   Takže se pánové pochlubte kam letos vyvezete svoje autí a rodinu na dovču  H.S.
  H.S.  

stále napredaj nejake diely  na Nexiu!!!
 stále napredaj nejake diely  na Nexiu!!! a jezdit budeme s Matízkem jen po ČR
 a jezdit budeme s Matízkem jen po ČR  

pekrtek píše:Chtel jsem s Lanosem vyrazit v srpnu do Bulharska, ale samotnému se mi nechtělo, trakže letím. Paradox je, že to vyjde skoro stejně draho jako autem (pro dvě osoby). Někdy si tu cestu budu muset splnit. Nebylo by dobré tam příští rok udělat Daewoo sraz?

Můj otcko tam byl dvakrát s Lanosem. A samozřejmě auto jelo bez problémů. Sraz by jsme mohli spojit aj s Bulgariatekkem
  Můj otcko tam byl dvakrát s Lanosem. A samozřejmě auto jelo bez problémů. Sraz by jsme mohli spojit aj s Bulgariatekkem  

A před tím je ještě Ukrainatekk, tak by jsme mohli podniknout takovou cestu po krásách východní Evropy
  A před tím je ještě Ukrainatekk, tak by jsme mohli podniknout takovou cestu po krásách východní Evropy  

A pěkně prudkýho!     Lanos 3D 1.5
 A pěkně prudkýho!     Lanos 3D 1.5 To nezní špatnědjpsx píše:Do Bulharska bych nejel, prý tam hodně moc zdražili.....a navíc k té zemi nemám nějak důvěru....co takhle jih Francie? Je tam krásně a ne draho.
 Bulharsko asi taky ne
  Bulharsko asi taky ne  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |