a klby asi myslel zadne uloženie nápravy alebo nejaké silentbloky
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 Tak jak se ti to mohlo posunout???
 Tak jak se ti to mohlo posunout??? 

jupíí
 jupíí  
  no jsem zvědavej jak budeš pájet takový mini SMDčka
 no jsem zvědavej jak budeš pájet takový mini SMDčka   

vždyť tam žádná není
 vždyť tam žádná není  

o víkendu se začne
o víkendu se začne  
 tyčky stabilizatoru by som si opravil sám , výfuk by som dal niekomu známemu a geošku tak jedine tú by som dal spraviť do servisu ...
  tyčky stabilizatoru by som si opravil sám , výfuk by som dal niekomu známemu a geošku tak jedine tú by som dal spraviť do servisu ...  
 Každopádně Aveo doufám nebude potřebovat kromě oleje a filtrů nic tak 7 let, zatím u mě v pohodě, ale jezdím s tím fakt v rukavičkách
  Každopádně Aveo doufám nebude potřebovat kromě oleje a filtrů nic tak 7 let, zatím u mě v pohodě, ale jezdím s tím fakt v rukavičkách  
 50 000 výmena  komplet predných brzd, 30 000 výmena  nejakej tyče na prednej náprave..ale zase je pravda že jazdím s tým len posledné 2 roky
  50 000 výmena  komplet predných brzd, 30 000 výmena  nejakej tyče na prednej náprave..ale zase je pravda že jazdím s tým len posledné 2 roky   je pravda že otec ho prvé dva roky nešetril
    je pravda že otec ho prvé dva roky nešetril   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |