dodatočne prajem všetko najsamlepšie
 .. dnes už každý druhý "chalanisko" má 50 rokov, že ..
 ?
  ?Moderátoři: Blue Lanos, pejee
  ?
  ? 

smire666 píše:Pripájam sa, nazdravie
18lukin18 píše:Feva13 a Kares vše nejlepší

Skoro som sa rozplakal jak malý chlapec .
 Skoro som sa rozplakal jak malý chlapec .   Chlapci kus morbýdne , ved sme pozostalým po FEVOVY 13 tu na fore kondolovaly .
 Chlapci kus morbýdne , ved sme pozostalým po FEVOVY 13 tu na fore kondolovaly .  

Hanbím sa, že som si to neuvedomil
  Hanbím sa, že som si to neuvedomil 

Nie každý ho poznal a prešiel celé fórum aby bol vo veci ( myslené na mladších členov, čím nechcem ospravedlniť môj vlastný omyl )....
  Nie každý ho poznal a prešiel celé fórum aby bol vo veci ( myslené na mladších členov, čím nechcem ospravedlniť môj vlastný omyl )....
 ,ale zajtra budeme mať meninových oslávencov isto viac
 ,ale zajtra budeme mať meninových oslávencov isto viac   

vše nejlepší k jmeninám
 vše nejlepší k jmeninám   zdraví a pohodu
 zdraví a pohodu   přeje Vazoun s Aničkou
 přeje Vazoun s Aničkou 

Jinak "Slame" vše nej...
  Jinak "Slame" vše nej...  
 EAGLE SQUADRON
 EAGLE SQUADRON
....................alvin píše:S tými 824 rokmi je nezmysel ,naposledy takto to vyšlo napr. v r.2007, 2001,1990,1984,1979,1973 atď
 na nás se nezlob, tu tabulku jsem nedělal já ... byla mi přeposlána pro štěstí a to štěstí přeji Vám všem
 na nás se nezlob, tu tabulku jsem nedělal já ... byla mi přeposlána pro štěstí a to štěstí přeji Vám všem   obzvláště v tuto předvánoční dobu ... Ahoj a spočítej to pořádně
 obzvláště v tuto předvánoční dobu ... Ahoj a spočítej to pořádně   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |