Jinak do kempu je to 2.5Km, takže autem dojet pohoda pro toho kdo nepije
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

. Kdyby ještě někdo něco zháněl tak jsou tu ještě dvě možností
 . Kdyby ještě někdo něco zháněl tak jsou tu ještě dvě možností   

Adam už víš nějaké bližší informace? Já už tam též psal dvakrát ohledně ceny chatek, stornování (nikdy nevíš co se stane) atd., ale jaksi nemají zájem odepisovat, takže nevím proč neodepisují na dotazysmire666 píše: Pri stornovaní rezervácie budú ale vyžadovať určité percento z ceny ubytovania ako zmluvnú pokutu. Podrobnosti k občerstveniu a k tým pokutám uvediem vám postúpim hneď ako mi ich pošlú.

Že neodpovedajú na maily? Zavolám tam. Ale všetky info, aspoň myslím, som práve zodpovedal
  Že neodpovedajú na maily? Zavolám tam. Ale všetky info, aspoň myslím, som práve zodpovedal 

Koniec koncov, bude dávno po sezóne, tak by to páliť nemalo, že sa im náhle uvoľní kapacita keďže bude kemp prakticky náš
  Koniec koncov, bude dávno po sezóne, tak by to páliť nemalo, že sa im náhle uvoľní kapacita keďže bude kemp prakticky náš 

Moje postrehy
 Moje postrehy 
 Cize by som to pomenoval asi inym sposobom. Pripadne len nechcel bez 1. a Slovensko-Cesky zraz    alebo Letný Slovensko.........
 Cize by som to pomenoval asi inym sposobom. Pripadne len nechcel bez 1. a Slovensko-Cesky zraz    alebo Letný Slovensko.........   

rád zase odpovím
 rád zase odpovím  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |