Ale samo jsem sam zvedav jak dopadnes tak dej vedet...
Jo a uz si byl na te brzde ted pred chipem?Jinak nevim z cim pak bude mozno porovnat?
Moderátor: Blue Lanos

A co tedy z těch uvedených časů vyplývá? To by mě tuze zajímalo. Pokud ti rozjezd trvá skoro sekundu, tak bych zapracoval na mezikusu nezi sedačkou a pedály, nebo místo nesmyslného chipu investoval do spojkylubopower píše:sú to dve rôzne dlžky dráh,zabudol som to napísať...ten reakčný čas je 0,881 sekundy - kým sa auto rozbehne tak to niečo trvá....
Takže vypovídací hodnota nula a placebo efekt. Auto jede líp i po odpojení a znovupřipojení baterky, protože se nulují long term trimy a při plně otevřené klapce dává ŘJ bohatší směs. Ale hlavně, že něco cítíšlubopower píše:na brzde som nebol, ale rozdiel je cítiť
Jasne jasne ze som to bol jalubopower píše:už sa ozývam....chip som si dával robiť v EBCHIPTUNING v Košiciach. Museli vybrať RJ , vypajkovať procesor, naprogramovať ho a napajkovať naspäť. Vykon je určite vyšši a v Čerine - Šprint na 1/4 Míle čas 17.93 aj ked v roku 2007 v Bolkovciach som mal takýto čas:
Pretek č. Dráha Číslo Kat. Meno Reakčný č. 60 stop 330 stop celk.čas Čas km/h Skorý štart Druh(kval-E,fin.-D)
17 1 53 A4 ..... 0,881 2,724 7,566 11,634 97,31 N E
foxo - to som bol asi ja ,ak si mal čierne tričko tak si sa rozprával so mnou.
Ondras píše:A co tedy z těch uvedených časů vyplývá? To by mě tuze zajímalo. Pokud ti rozjezd trvá skoro sekundu, tak bych zapracoval na mezikusu nezi sedačkou a pedály, nebo místo nesmyslného chipu investoval do spojkylubopower píše:sú to dve rôzne dlžky dráh,zabudol som to napísať...ten reakčný čas je 0,881 sekundy - kým sa auto rozbehne tak to niečo trvá....
Takže vypovídací hodnota nula a placebo efekt. Auto jede líp i po odpojení a znovupřipojení baterky, protože se nulují long term trimy a při plně otevřené klapce dává ŘJ bohatší směs. Ale hlavně, že něco cítíšlubopower píše:na brzde som nebol, ale rozdiel je cítiť
Časy uvedené jsou samozřejmě naprosto k ničemu, neb neexistuje nic, s čím by se daly porovnat. Nemáš žádná souměřitelná data před a po úpravě. K čemu ti je posunutý omezovač, když už dávno před zásahem omezovače jsi zóně razantního poklesu křivky výkonu i točivého momentu?lubopower píše:Časy sú pre info ako auto jazdí. Skús si pozrieť tieto výsledky a zistíš že reakčný čas 0,881 sekundy je normálny http://www.zrychlenie.sk/casy_absolutne_2008.pdf
čip nebol nezmysleny, okrem zvýšenie výkonu je posunutý obmedzovač otáčok. Skús ponúkať tvoj čip - odpojiť baterku a hurá mám vačší výkon - slogan by si si mohol mať - 10" klúčom zvýšim výkon vášho auta..... Takže pred šprintom si odpojím baterku a mám dalšie kone navyše... takže podla teba tí čo ponúkaju zvýšenie výkonu klamu
lubopower píše:sú to dve rôzne dlžky dráh,zabudol som to napísať...ten reakčný čas je 0,881 sekundy - kým sa auto rozbehne tak to niečo trvá....
lechi142 - cena bole malá, pretože sme sa dohodli na nejakej reklame, novšie autá robia samozrejme cez zásuvku, len na Lanose to nebolo možne....
na brzde som nebol, ale rozdiel je cítiť
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |