No jsem zvědavej jak to dopadne. Mám chut ty tyče jen vyklepat a navařit zpátky. Deformačky tam stejně jsou k ničemu tak co
odhad opravy-ceny vraku
Moderátor: Blue Lanos
Re: odhad opravy-ceny vraku
Výškové práce je moje práce. Takže lítám jako blázen. Na to je Matiz super. všude zaparkuje, vyndané sedadla takže spoustu místa a v podstatě vše vyjede.
No jsem zvědavej jak to dopadne. Mám chut ty tyče jen vyklepat a navařit zpátky. Deformačky tam stejně jsou k ničemu tak co
- Reklama
zalezi jak moc je to rozbite a co vse je potreba.
pokud koupis dily tak narovnat o strom to jde vzdycky za odpoledne.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
palikx píše:zalezi jak moc je to rozbite a co vse je potreba.
No ono jde hlavně o tu výztuhu těsně z chladiče. Ta vyndat samnotná prostě nejde. Takže říznout, klepat a přivařit zpět?
jestli myslis tu spodni pricku pod chladicem tak tu bych urcite vymenil pokud je ohnuta.
a jinak tam nic neni -mozna vyztuha narazniku ale to vsecko je vymenne tedy prisroubovane.
pokud se k tomu nejde dostat roztahnout o strom jak jsem napsal ono se to podda.
a jinak tam nic neni -mozna vyztuha narazniku ale to vsecko je vymenne tedy prisroubovane.
pokud se k tomu nejde dostat roztahnout o strom jak jsem napsal ono se to podda.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
To narazniku jsem dal pryč a nazdar, stejně to nepomohlopalikx píše:jestli myslis tu spodni pricku pod chladicem tak tu bych urcite vymenil pokud je ohnuta.
Ještě jsem zjistil že asi nechladím. Nijak jsem to ted po tmě nezkoumal ale něco mezi chladičem a motorem, vlevo od olejového filtru je žhavé jako svině a pěkně to smrdí. Plus se ani nehne ručička teploty. Tak asi čidlo. No naštvanej jsem jako svině
No opravil jsem za víkend. Dělám obchodáka a raději jezdím svým než firemním.
No ale ted odešlo palivové čerpadlo a kašlu na to. Půjde z domu. Bud na vrakáč a nebo na díly. Ještě nevím.
No ale ted odešlo palivové čerpadlo a kašlu na to. Půjde z domu. Bud na vrakáč a nebo na díly. Ještě nevím.
chapem ze mas nervy, ale je to az taka polozka?No ale ted odešlo palivové čerpadlo a kašlu na to
hele za tu dobu co to mam, je v tom tolik peněz že už na to kašlu. Někdo si to koupí, opraví a bude mít slušné auto do města nebo pro mladíka na naučení.
Dneska jsem koupil jedno nové abych jezdil a ještě pořeším druhé a bude. Pokud za to dostanu deset tak jde z domu. Pokud ne, jde na chalupu a bude z něj cabrio
Dneska jsem koupil jedno nové abych jezdil a ještě pořeším druhé a bude. Pokud za to dostanu deset tak jde z domu. Pokud ne, jde na chalupu a bude z něj cabrio