Nosič zavazadel
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Což o to 4 a 5 dvéřák se chytá za hranu když se otevřou dveře a nic to neničí ale o třídvéřu se tam musí ještě přidávat další držák a další tyče protože to všechno drží za přední dveře . Já ji mám od thuleho protože to je super kvalita a hlavně protože mě vyšla na hodně malý zlomek skutečné ceny i když není kompletní a musím ještě něco dokoupit ale to už není tak tragický  

Zahrádka
Já jsem koupil na lanosa zahrádku klasickou, se zámkama od NEUMMAN za ±3200,- Kč a k tomu držáky na kola se zámkama 3x po 160,- Kč  vše teda v akci  . Ujel jsem s tím 200 km a úplně v pohodě, podálnici sem frčel 130 Km se 3 kolama a prostě v pohodě. Na zimu jsem držáky na kola sundal a dávám tam lyže. A když vým, že to delší dobu nebudu potřebovat tak to sundám celý, a je to.
 . Ujel jsem s tím 200 km a úplně v pohodě, podálnici sem frčel 130 Km se 3 kolama a prostě v pohodě. Na zimu jsem držáky na kola sundal a dávám tam lyže. A když vým, že to delší dobu nebudu potřebovat tak to sundám celý, a je to. 

. Ujel jsem s tím 200 km a úplně v pohodě, podálnici sem frčel 130 Km se 3 kolama a prostě v pohodě. Na zimu jsem držáky na kola sundal a dávám tam lyže. A když vým, že to delší dobu nebudu potřebovat tak to sundám celý, a je to.
- Blue Lanos
mame na to galeriu napriklad....  

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 

Jestli máte někdo možnost to se dát, tak ty obrazky pošlu.
 Jestli máte někdo možnost to se dát, tak ty obrazky pošlu.