vela alebo malo? povedal, ze na 1.5 to staci + treba upravit to prichytenie +"vana" okolo kvoli teplu...
 vela alebo malo? povedal, ze na 1.5 to staci + treba upravit to prichytenie +"vana" okolo kvoli teplu...petrm ------ inak s tou spotrebou mas pravdu

mam sa teda rozhodovat medzi KN alebo green??? ten KD nie??

Moderátor: Blue Lanos

? Ten kuzel zvacsa vyuzijes len pri  vyssich tockach
 ? Ten kuzel zvacsa vyuzijes len pri  vyssich tockach  A vyssie otacky znamenaju co???
  A vyssie otacky znamenaju co???  

asi mas pravdu, benzincek je drahy, velmi smutne ceny...
  asi mas pravdu, benzincek je drahy, velmi smutne ceny...  ale nejako treba zacat. nemas prehlad co by stala vlozka, inak teraz som ti napisal na remus..
  ale nejako treba zacat. nemas prehlad co by stala vlozka, inak teraz som ti napisal na remus..ja kupoval do sve nexie KN vlozku za 2000kc, ale kdyz koupis green, tak ten stoji tusim 1400kc - www.autodoplnky.czmazesk píše:ahoj, vidim ze si pripojenyasi mas pravdu, benzincek je drahy, velmi smutne ceny...
ale nejako treba zacat. nemas prehlad co by stala vlozka, inak teraz som ti napisal na remus..
 Podla toho aku chces? K&N stoji v Cobratuningu
  Podla toho aku chces? K&N stoji v Cobratuningu 

EDIT:eMKa Slovensko píše:miloshiKUA nepouzivaj

to je moje

tak ako je akriho vyraz TO JE VUL
 Prosim neodklanaj sa od temy hovadinami
 Prosim neodklanaj sa od temy hovadinami   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |