Moja robota a iné aktivity
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Blue Lanos
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
praca
sakra každý chvalite PEHU aku fajn pracu robí pre spoločnosť a čo mi???? ked je diopr. nehoda??? ked je vražda??? ked niekto niekoho unesie???/okrem ml.Kovača to SIS/ sakra ked ma niekto problem stale vola policiu a potom same nadavky
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
- simone
- Kontaktovat uživatele:
robota
PEHA sam dobre vie aku skur...nu pracu odvadzame každu zimu na SOROŠKE lewbo niektorým sa zimne gumy zdaju zbytočne a mrznuť tam cca 12-1-20hod a pritom niektorý šoferi nedokažu pochopiť čo je skrýžený kamion a oni "musia prejsť" tak to je na jeb....tie
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
- GHOST
- Kontaktovat uživatele:
Jo. Väčšinou sa pevnosť reťaze posudzuje podľa jej najslabšieho ohnivka. Tak je to aj v spoločnosti. A preto za nedbalosť skupiny trpia všetci. Záleží od uhla pohľadu. S dopravákmi som mal všeliaké skúsenosti ale nič hrozné. Síce napr. chlapci z RS sú trošku na peniaze , ale inak OK. Takže tím poctivím pracantom zdar. 
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
no tak mne sa este nestalo aby som mal nejake problemy s policiou, ale preto vsetci nadavaju na policiu lebo sa hadzu do kopy s dopravakmi ktory vyberaju pokuty. Lenze uvedomia si tí co tie pokuty platia za co ju dostavaju?? Z aprekrocenie rychlosti za ohrozovanie premavky, za predbiehanie cez plnu ciaru atd. Keby jazdili vsetci predpisovo tak nepotrebujeme ziadnych dopravakov. ale ked jazdime ako blbci tak ich je potreba.