Čechy můžu procestovat kdykoliv a celkem dost cestuju. Na dovolený sebou chci někam plácnout a nedělat nic. Jenom ležet a koupat se. A přiznejme si, na to u nás nikdy neni jistota v počasí... Navíc když vezmu že běžnej zájezd do zahraničí vyjde dneska s cestou a všema poplatkama pod 1000 kč na den.... U nás prostě nejde ject do slušnýho hotelu za tyhle prachy i s cestou, jídlem a ubytovánim. Maximálně nějaká studentská ubytovna s vlastní stravou  

Ten "překupník" invia.cz je největší internetová cestovní agentura. nabízí zájezdy snad odevšad. prostě vybereš odel parametrů a letíš (nebo taky ne  

) Já už jinak dovolenou nevybíram než filtrovat na netu. V roce 2004 jsem byl přez ně v Tunisu bylo to od Eximu. Byla to taky poslední šance páč mně málem jeblo... Já chci přijít do cestovky, pipině řeknu mam 30 tisíc pro 2 lidi, chci polopenzi, nejmíň 10 dní, v srpnu, k moři a je mi jedno kam, hlavně ať je tam písek... A každá pipina mi dá katalogy, tabulky... to by mělo bejt trestný ! Pak převracet katalogy odzadu kde maji ty šílený taxy pdel datumu, počtů osob + poplatky... na to prostě nemam nervy.