To skus
To skus A potom dej vědet
A potom dej vědet Ale bacha je to potvora tedy to pivíčko
Ale bacha je to potvora tedy to pivíčko
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 Od totiž závidí Pardubice
 Od totiž závidí Pardubice  

Jeho souvětí pak vypadala asi takhle: "Asdkasjdaieohjisdofhiasohfáiewohsdjhfsljdhf, asudgahufdasůf, asduaghwudilgha, asudhauwoipdgh, kde mám to pivo, aksdhauedfsdufaoifanvzufbci !!!"
 Jeho souvětí pak vypadala asi takhle: "Asdkasjdaieohjisdofhiasohfáiewohsdjhfsljdhf, asudgahufdasůf, asduaghwudilgha, asudhauwoipdgh, kde mám to pivo, aksdhauedfsdufaoifanvzufbci !!!"  

Po shlédnutí videa na Baldovci,bych si ted mohl myslet,že jste příbuzní.Ivoš píše:Bodejť, že Hanzy musí něco prohoditOd totiž závidí Pardubice

Jinak postupem času už mu v Maníně bylo rozumět hůř a hůř....míň než normálně....

) a beztak i domu novou vezl...
 ) a beztak i domu novou vezl...  

a po Radegastu mi bylo jednou blbě, takže ho nemám rád
  a po Radegastu mi bylo jednou blbě, takže ho nemám rád  

Možná jen trochu mumlám
 Možná jen trochu mumlám 

a prazaci ti zas zpivaji.Nestihaji vam to brat anteny a ne ze my rychle mluvime,musis si dat rychlejsi procesor!!!
  a prazaci ti zas zpivaji.Nestihaji vam to brat anteny a ne ze my rychle mluvime,musis si dat rychlejsi procesor!!!  

Tak jsem zas u Radegastu a ten ladi od prviho kousku a nic s neho neni...
 Tak jsem zas u Radegastu a ten ladi od prviho kousku a nic s neho neni... 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |