[/quote
[/quotehaha..ale hrajeto dobře ....

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
 [/quote
[/quote 

lekce gramatiky: http://www.pravidla.cz/hledej.php?qr=zvyksandruš píše:takle měse červená líbí a kdo zná mojí nesí tak ví že červená v ní převažovala už před tím...jinak jeto o zvikuSerpico píše:...to je sandruš důvod aneb účel světí prostředky...
Mějte se fajn

, na druhej strane najdôležitejšie je že sa to páči Sandruš ...
 , na druhej strane najdôležitejšie je že sa to páči Sandruš ...Fitty píše:no tý voe to mě podrž Ivane nic proti ale každý začátek je těžký, ale nějak se začít musí znám to moc dobře jak to bylo s mým ticem, takže s tou kritikou bych se mírnil. navíc nechceš vypadat že pouze kritizuješ ale na adresu Sandry jsem snad od tebe ani nikdy nic jinýho neslyšel. a nezastávám se jí jen proto, že spolu chodíme. navíc i já mám auto kombinováné černo stříbrno červenou

a nemá nanich co rezavět
 a nemá nanich co rezavět 
 tak uvidim ako budu stierat, este neprsalo. Vzal som ich len tak na skusku, stare klasicke stieraju este celkom slusne, ale cene som neodolal
 tak uvidim ako budu stierat, este neprsalo. Vzal som ich len tak na skusku, stare klasicke stieraju este celkom slusne, ale cene som neodolal  . Prekvapivo vyzeraju celkom kvalitne spravene, aj gumicky vyzeraju slusne, ziadne hrboly ako u vacsiny lacakov ... tak som zvedavy
. Prekvapivo vyzeraju celkom kvalitne spravene, aj gumicky vyzeraju slusne, ziadne hrboly ako u vacsiny lacakov ... tak som zvedavy  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |