-1°C, tak to asi brzo budu muset do sklepa pro zimní gumy
  -1°C, tak to asi brzo budu muset do sklepa pro zimní gumy  
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
aj mna to nepotesilo je riadny vietor vonka sice je slnko ale to nepomaha nemam rad zimu iba kvoli lizovaniuTompetr píše:mě dnes nepotěšil pohled na teploměr-1°C, tak to asi brzo budu muset do sklepa pro zimní gumy

Pěkný denMiso29 píše:aj mna to nepotesilo je riadny vietor vonka sice je slnko ale to nepomaha nemam rad zimu iba kvoli lizovaniuTompetr píše:mě dnes nepotěšil pohled na teploměr-1°C, tak to asi brzo budu muset do sklepa pro zimní gumy
 Ani já nemám rád zimu
 Ani já nemám rád zimu  

Tak letim hned do servisu, tam jim zas pro zmenu ta matka nesla povolit a jak na tom manik skakal, tak matku odlomil i se sroubem v ni...
 Tak letim hned do servisu, tam jim zas pro zmenu ta matka nesla povolit a jak na tom manik skakal, tak matku odlomil i se sroubem v ni...  A ke vsemu to byla jedina nova matka, kterou mi tam servise davali letos zjara...
 A ke vsemu to byla jedina nova matka, kterou mi tam servise davali letos zjara... 
tak to je pechcsali píše:
Tak toto ma dnes nepotešilo, keď som to našiel na mojom nessie. Normálne ma to bolí. Auto som nechal asi 15 min na parkovisku a keď som sa vrátil toto ma čakalo.
http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=9 ... al=1992739
Najhoršie na tom je, že to nikdo z okoloidúcich nevidel, a ten maniak čo to spôsobil sa samozrejme stratil.
 ale věř tomu, že se neztratil, jen se někde odporoučel a lidi si přece nebudou přidělávat starosti
  ale věř tomu, že se neztratil, jen se někde odporoučel a lidi si přece nebudou přidělávat starosti  naprosto mnou taky cloumá vztek protože se mi stalo něco podobného, ale v menší míře, no ale zase to mám na obou dveřích, tak nevím...
 naprosto mnou taky cloumá vztek protože se mi stalo něco podobného, ale v menší míře, no ale zase to mám na obou dveřích, tak nevím... 
 " Vazoun "
 " Vazoun "
Existuje spousta serioznich firem, kde Ti dokazi skrabance i vrypy "zaretusovat" tak, aby nebyly temer a nebo vubec videt. Rozhodne mi nepripada dustojne kvuli kazdemu skrabnuti strikat pokazde cely auto (nebo jeho podstatnou cast) znova a znova...mipo píše:"Výhodou" toho je, že servisy opravujú 5cm škrabanec prelakovaním celého dielu:-)

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |