Ja tiež mám v aute BT a mám tam aj normálnu navigáciu a aj tak potrebujem mať mobil stále niekde pri sebe. Najhoršie, že v Cruze ho niet kam umiestniť, jedine do opierky

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas a občas ho zapomenu v bundě v kufru a nemám problém volat.
  a občas ho zapomenu v bundě v kufru a nemám problém volat.Tak vies, nie vsetci maju poslanecky plat a Ferrari na dvore.lomngi píše:Na čo vám je taký držiak???? dajte rádio cez ktoré môžete volať a mobil môžete mať kludne aj v kufri hodené..
a nič Vám nebude drnčať a naskakovať.

xwing - Lomngi to nemyslel zle,nikdo nevíme v jaké je člověk situaci,já si třeba taky nemohu dovolit rozhazovat,proto jsem rád že mě tu kluci pomáhajíxwing píše:Tak vies, nie vsetci maju poslanecky plat a Ferrari na dvore.lomngi píše:Na čo vám je taký držiak???? dajte rádio cez ktoré môžete volať a mobil môžete mať kludne aj v kufri hodené..
a nič Vám nebude drnčať a naskakovať.
Ja doteraz splacam este uver za auto a to uz neni ani v zaruke, manzelka nezamestnana a synovy platit skolne.
Tak sa prosim pozastavte komentarov, ked nic o mne neviete a ake hifi superduper radio mam mat, ktore stoji pomaly viac ako moja mesacna vyplata.
Som rad za radio co to tam mam a nemienim na tom nic menit.
 a auto dělám svépomocí
 a auto dělám svépomocí  a na co zrovna je
 a na co zrovna je  tetka jsem skoro 6měsíců nic nedělal protože na to nebylo,jsem rád že mě zaměstnavatel proplácí aspoň ten benzín
 tetka jsem skoro 6měsíců nic nedělal protože na to nebylo,jsem rád že mě zaměstnavatel proplácí aspoň ten benzín  

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas

Ale to nemáš seriové rádio??lomngi píše:Ved aj ja ho tam mám a rádio komunikuje sním cez bluetooth a je všetko v pohode,. HTC šlape na jednotku
jari píše:Ale to nemáš seriové rádio??lomngi píše:Ved aj ja ho tam mám a rádio komunikuje sním cez bluetooth a je všetko v pohode,. HTC šlape na jednotku
 Dakto nesleduje forum dosť pozorne .
 Dakto nesleduje forum dosť pozorne .   

jsem taky zvědav
 jsem taky zvědav  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |