. Polarisy mám taky, akorát 155/65 R13. A na rezervě jsem pneumatiku nikdy neměnil, ale asi mám štěstí - za těch přesně 30 let, co jezdím, jsem měnil kolo jenom 3x. Doufám, že to vydrží
. Polarisy mám taky, akorát 155/65 R13. A na rezervě jsem pneumatiku nikdy neměnil, ale asi mám štěstí - za těch přesně 30 let, co jezdím, jsem měnil kolo jenom 3x. Doufám, že to vydrží   .
 .Moderátor: Blue Lanos
 uz ma ta moje cervena potvůrka nove zimni botičky
  uz ma ta moje cervena potvůrka nove zimni botičky    pomali se tady rozkoukavam a poradne nevim  jak se pise vzkaz, tak jeste jednou diky i za trpělivost
     pomali se tady rozkoukavam a poradne nevim  jak se pise vzkaz, tak jeste jednou diky i za trpělivost  
-----------------------stefi píše:děkuji všem za radyuz ma ta moje cervena potvůrka nove zimni botičky
pomali se tady rozkoukavam a poradne nevim jak se pise vzkaz, tak jeste jednou diky i za trpělivost
 zdraví - " Vazoun "
 zdraví - " Vazoun "  

Letní Brilantis a zimní Polaris
 Letní Brilantis a zimní Polaris  

----------------------------Badger píše:Jak se tu píše, tak nejlepší je mít 2sady disků a přezouvat celý kola
Nevím proč, ale já na Matízka kupuju Barumy jak letní, tak zimní a i stejný rozměr 145/70 R13Letní Brilantis a zimní Polaris
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |