Slam:Klimu necham opravit tak jako tak...ale stresni okno je super vec...pokud neni jen vyklapeci...
Tak jsem neodolal a Legu už taky máme.
Moderátor: Blue Lanos
Ivoš:Dobra ukazes mi to na vychodoceskym srazu...docela bych o tom premyslel...
Slam:Klimu necham opravit tak jako tak...ale stresni okno je super vec...pokud neni jen vyklapeci...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
Kdyz se Ti nelibi, ze Ti do auta nezatyka strechou, nepada bordel zvenci a nekakaji ptaci na hlavu, pak Te chapu...Goose píše:Slam:Klimu necham opravit tak jako tak...ale stresni okno je super vec...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-
-peha-
- Kontaktovat uživatele:
No ja proti oknám nič nemám ale určite by som si ho nedal robiť dodatočne lebo dalšia diera naviac mi vážne nechýba a potom ako píše Slam zatekanie,bordel a podobne takže já radeji zostávam u zatvorenej strechy
jinak som jazdil s octaviou a ta mala strešné no a nič moc som necítil lebo keď bolo horúco tak tam žiaden efekt nebol