Takze ti co uz boli teraz, maju smolu ?smire666 píše:Tak ja som domáci, mne je šestnásť, aký dátum navrhnete. Hlavne, nech sedí aspoň tým, čo neboli minule

Inac mne to vyhovuje 9.2. ... zatial

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Takze ti co uz boli teraz, maju smolu ?smire666 píše:Tak ja som domáci, mne je šestnásť, aký dátum navrhnete. Hlavne, nech sedí aspoň tým, čo neboli minule

,
 , 

či vyjadrite,resp. vyjáderkujte.
 či vyjadrite,resp. vyjáderkujte. ,hoc by som pár ľudí osobne rád strel vrátane Hanzyho,ale však nie všetkým dňom koniec.
 ,hoc by som pár ľudí osobne rád strel vrátane Hanzyho,ale však nie všetkým dňom koniec. 

,keby si bol v BA ja kľudne pre Teba prídem, inak mňa nikdy môj Šunkovec nenechal v štychu,inak auto charakter,buď nevyjde spred domu,alebo v prípade poruchy už nejakovsky dôjde do cieľa,ale neostane trčat na ceste
 ,keby si bol v BA ja kľudne pre Teba prídem, inak mňa nikdy môj Šunkovec nenechal v štychu,inak auto charakter,buď nevyjde spred domu,alebo v prípade poruchy už nejakovsky dôjde do cieľa,ale neostane trčat na ceste , tak v nedelu prídem ranným vlakom (14:00 som na stanici), potom poletím domov, namontujem nové sviečky a káble (pokial sa mi podarí ich poskladať), a pokial to bude dostatočné pre Šunkovčeka, a začne spolupracovať, tak razím smer Forstinger...
 , tak v nedelu prídem ranným vlakom (14:00 som na stanici), potom poletím domov, namontujem nové sviečky a káble (pokial sa mi podarí ich poskladať), a pokial to bude dostatočné pre Šunkovčeka, a začne spolupracovať, tak razím smer Forstinger...   Ale nič neslubujem! Pokial mi totiž bude pokračovať stav PN (už 2. týžden trochu chcípam), tak budem pokračovať v liečbe, a hlavne by som Vás na sraze nerád nakazil. To by bolo viac škody, než úžitku. To by som si nedovolil. Takže podla toho. Dokial som chorý, som v ČR (kde som doma sám s otcom, ktorý je zdravý, a pre svoje povolanie aj odolný) aby sme sa s mamkou a bratom v BA navzájom neničili (obaja sú tiež nachcípaní). Jednu vec však slúbiť možem, a to, že až budem zdravý, ostávam celé dva víkendy po sebe v BA, takže pokial by si aspoň ty Alvin, a prípadne aj niekto další mohli, tak aspoň srazík na kafíčko by sme mohli dať. Už mi to chýba, pokecať si s Daewroleťákmi
 Ale nič neslubujem! Pokial mi totiž bude pokračovať stav PN (už 2. týžden trochu chcípam), tak budem pokračovať v liečbe, a hlavne by som Vás na sraze nerád nakazil. To by bolo viac škody, než úžitku. To by som si nedovolil. Takže podla toho. Dokial som chorý, som v ČR (kde som doma sám s otcom, ktorý je zdravý, a pre svoje povolanie aj odolný) aby sme sa s mamkou a bratom v BA navzájom neničili (obaja sú tiež nachcípaní). Jednu vec však slúbiť možem, a to, že až budem zdravý, ostávam celé dva víkendy po sebe v BA, takže pokial by si aspoň ty Alvin, a prípadne aj niekto další mohli, tak aspoň srazík na kafíčko by sme mohli dať. Už mi to chýba, pokecať si s Daewroleťákmi 

,ale sme fajn pokecali, Smire,ešte raz vďaka za príjemne strávene popoludnie
tento sa tam len náhodne vyskytol
,ale sme fajn pokecali, Smire,ešte raz vďaka za príjemne strávene popoludnie
tento sa tam len náhodne vyskytol 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |