jak toRudolf Š. píše:ale komunikace a domluva strašnáScorpion.11 píše:Jinak lepení a ostatní vše proběhlo bez problému?Vypadá to super

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
jak toRudolf Š. píše:ale komunikace a domluva strašnáScorpion.11 píše:Jinak lepení a ostatní vše proběhlo bez problému?Vypadá to super

aha tak to u mě takhle neuspěje,já pojedu 100km mu udělat kšeft takže si to pohlídámRudolf Š. píše:3x mi psal o 2dny později a omlouval se že na mě zapomněl, a když jsem se objednal taky mi úplně zapomněl oznámit že nebude v dílně a nálepka není hotová, tak že jsem tam přijel a on nikde

18lukin18 píše:aha tak to u mě takhle neuspěje,já pojedu 100km mu udělat kšeft takže si to pohlídámRudolf Š. píše:3x mi psal o 2dny později a omlouval se že na mě zapomněl, a když jsem se objednal taky mi úplně zapomněl oznámit že nebude v dílně a nálepka není hotová, tak že jsem tam přijel a on nikde

ale jinak přímo na místě přístup perfektní

už se na to těšímRudolf Š. píše:18lukin18 píše:aha tak to u mě takhle neuspěje,já pojedu 100km mu udělat kšeft takže si to pohlídámRudolf Š. píše:3x mi psal o 2dny později a omlouval se že na mě zapomněl, a když jsem se objednal taky mi úplně zapomněl oznámit že nebude v dílně a nálepka není hotová, tak že jsem tam přijel a on nikde

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nastak to su zvědavýlomngi píše:Zajtra je sraz b BA tak som na rýchlo urobil ďalšiu úpravu na aute. Som zvedaví kto si to všimne prví .A aký bude názor.

náznak nebude
  náznak nebude  

předem díky
   předem díky   

takže objasním (doufám že to kolegovi nebude vaditScorpion.11 píše:Proč jsi zlikvidoval z masky chrom lištu a zlatý kříž ???? Ten nalepovací znak chevroletu co máš na víku je jen na 3M pásku? Jaká je to kvalita?
Byl jsem velice nemile překvapen, když jsem viděl fotky z Bratislavy a tvé autíčko bez znaku
 ) ten znak je přilepenej patexem aby to drželo
 ) ten znak je přilepenej patexem aby to drželo  dále ten znak je přelepenej protože se čeká až mu příjde tahokov a půjde to celé pryč
  dále ten znak je přelepenej protože se čeká až mu příjde tahokov a půjde to celé pryč 
Já bych ten znak měl raději sudavací když vidím co se dneska všechno krade za věci z aut18lukin18 píše:takže objasním (doufám že to kolegovi nebude vaditScorpion.11 píše:Proč jsi zlikvidoval z masky chrom lištu a zlatý kříž ???? Ten nalepovací znak chevroletu co máš na víku je jen na 3M pásku? Jaká je to kvalita?
Byl jsem velice nemile překvapen, když jsem viděl fotky z Bratislavy a tvé autíčko bez znaku) ten znak je přilepenej patexem aby to drželo
dále ten znak je přelepenej protože se čeká až mu příjde tahokov a půjde to celé pryč

nooo když to někdo urve tak i poškodí kapotu s lakemPoky Ul píše:Já bych ten znak měl raději sudavací když vidím co se dneska všechno krade za věci z aut18lukin18 píše:takže objasním (doufám že to kolegovi nebude vaditScorpion.11 píše:Proč jsi zlikvidoval z masky chrom lištu a zlatý kříž ???? Ten nalepovací znak chevroletu co máš na víku je jen na 3M pásku? Jaká je to kvalita?
Byl jsem velice nemile překvapen, když jsem viděl fotky z Bratislavy a tvé autíčko bez znaku) ten znak je přilepenej patexem aby to drželo
 ale drží to fest,zkoušel jsem
 ale drží to fest,zkoušel jsem  

Takže abych to upřesnil. Chtěl jsem vidět jak to zhruba bude vypadat. Nepůjde tam tak uplně tahokov ale tohle:18lukin18 píše:takže objasním (doufám že to kolegovi nebude vaditScorpion.11 píše:Proč jsi zlikvidoval z masky chrom lištu a zlatý kříž ???? Ten nalepovací znak chevroletu co máš na víku je jen na 3M pásku? Jaká je to kvalita?

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |