Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Bohuš píše:Taky blahopřeju.Já se dnes dověděl že nebudeme mít práci do konce března.Tak že dovolená. A co mě potěšilo je, že budu po druhé tata.Mějte se Všichni fajn daewoochevroláci.

Kdes ji koupil? taky uvazuju uz nejakej ten patekVojta píše:Dnes mě maximálně potěšilo, že jsem udělal asi dobrý nákup. Koupil jsem vysokotlakou myčku za 1490,-Kč (s poštovným a balným 1560), přišla do dvou dnů. Až dnes jsem ji mohl vyzkoušet, protože když jsem měl čas, pršelo. Pracuje to bezvadně. Za pár minut auto umyté, vystříkané podběhy a spodek od soli (včera tady sněžilo a cestáři zase solili). Nevěřili byste, kolik se za pár minut našlo zájemců o umytí. Uvažoval jsem o ní několik let, až teď jsem to zrealizoval. Paráda.
 no dej vedet po nekolika desitkach pouziti, jak fachci, co jsem slysel tak ty levnejsi nic moc, ale kazda kacka se hodi ze
 no dej vedet po nekolika desitkach pouziti, jak fachci, co jsem slysel tak ty levnejsi nic moc, ale kazda kacka se hodi ze 
 +6 ve stínu na severu
 +6 ve stínu na severu  

Nee, zn. HECHT 316 od fy WERCO (1600W, tlak až 120, spotřeba vody 5 litrů/min.)Topol píše: ...... Nemáš náhodou tuto?
http://www.nakupka.cz/vyrobek/vysokotla ... y-hdr-110/
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |