Čirá přední optika na Nexii
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Mě už hodněkrát také. není to moc estetické když je takhle vystrčená ale nárazník zachrání. Už kolikrát sem vyklepával značku od koule a nárazník přežil bez škrábance. jednou táta na kžižovatce sešrotoval staré Š100 zadek a nexie měla jen prasklý rámeček od spz.Ivoš píše:Já taky, ale už nejednou nám SPZka + ten plast pod ní zachránila nárazník![]()
Re: nmexia
To je sice pravda,ale když tě zastaví bez r.z.,tak je to správní řízení,pokuta min. 5000kč a taky 12 měsíců bez řidičáku. Jo a taky ještě dokud ta r.z. nebude na autě,nesmíš s ním jezdit,takže pozor na tu jízdu bez.Serpico píše:...to Ivan v Praze si ji sundavají " taky kvůli focení, se stabilních radarů tzv. poměrových "...radary snímají přední RZ spolu s fotem řidiče pokud se povede...a motocyklisti jsou ve výhodě nemají jí a " právníku " nejsme náhodou jako dvoustopí diskriminováni...
Mějte se fajn
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
nexia
...no to já vím Petře, ale co už bylo publikováno o měření, které neprovádí PČR nebo MP a kolik bylo už vyhraných soudních sporů ( je to ovšem otázka financí ...) kvůli tomu...měření má provádět pouze dohledový subjekt tedy PČR nebo MP...v zahraničí se někde právě z těchto důvodů od poměrových radarů ustupuje...
no já mám ještě něco na našeho " právníka " Ivana co říkáš k uvažovanému postihu navýšení Zákonného Pojištění pro subjekt, který zaměstnává " řidiče ", který udělal zaznamenané a bodově ohodnocené přestupky a zároveň postihuje i jeho samotného v jeho ZP - tedy za jeden ( i více ) přestupek jsou postihovány dva subjekty...z tohoto důvodu pojišťovny dosud to brali na vozidlo a jeho majitele ale pro navýšení bonusů je pro ně zajímavé jednat s Langrem i o dalších faktorech, které snížují případné bonusy, jako kdyby jim nestačil 40% výnos z obratu ( v oku mám slzu, když si vzpomenu na staré pojištění á 144 Kč / 1 rok bez rozdílu ccm )
Mějte se fajn
no já mám ještě něco na našeho " právníka " Ivana co říkáš k uvažovanému postihu navýšení Zákonného Pojištění pro subjekt, který zaměstnává " řidiče ", který udělal zaznamenané a bodově ohodnocené přestupky a zároveň postihuje i jeho samotného v jeho ZP - tedy za jeden ( i více ) přestupek jsou postihovány dva subjekty...z tohoto důvodu pojišťovny dosud to brali na vozidlo a jeho majitele ale pro navýšení bonusů je pro ně zajímavé jednat s Langrem i o dalších faktorech, které snížují případné bonusy, jako kdyby jim nestačil 40% výnos z obratu ( v oku mám slzu, když si vzpomenu na staré pojištění á 144 Kč / 1 rok bez rozdílu ccm )
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
nexia
...to Ivoš mluvíme o logice a tedy " selském rozumu " je tam postih dvou subjektů zaměstnavatel majitel služebního vozu a soukromé vozidlo zaměstnance za jeden přestupek a nejzamavější je možnost přihlašení soukromého vozidla na osobu blízkou ale bez ŘP, no já nejsem právník, ale těch " kotrmelců " bylo už dost... nakonec vzpomeňme na pana Němce ( ministra spravedlnosti ) a tuším katarského prince devianta, který stejně nebyl doma souzen...
Inu mějte se fajn
Inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Jelikož se mi nepodařilo zakoupit čiré zadní světla tak sem dnes udělal pokus na jednom prasklém světle na nexii ND. nejprve sem z něj vylil akvárko vody:-) a výsledek je tu. až bude čas tak udělám světla na mojí nexii. foto:
https://www.nexiaclub.com/vase-auta/franta-p/
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Normálně si vezmete horkovzdušnou pistoli a nahříváte a nahříváte kraje kde je přilepenej ten červenobílý plast dokud nepustí a neodlepí se od světla. Světlo na nexii nevim jak na nubiru se skládá ze dvou plastů. Ten barevný a pod ním je ten čirý.
Po odlepení nemáte ještě vyhráno. musíte opatrně! vycnaknout ten čirý plast( 2kusy) 1 kus blinkr zpátečka, 2 kus koncová světla. ty plasty jsou zacvaknuty v parabole. No a jelikož čiré sklo není utěsněno před vlhkem a vodou tak musíte dosedací plochy mezi sklem a parabolou utěsnit silikonem a pak čiré sklíčko stačí nacvaknout zpět. a potom ještě kraje světla taky vystlat neviditelně silikonem. tam kde bylo přilepené červené sklo. jinak vám poteče dovnirř světla za parabolu. No a pak koupit červené žárovky nebo diody a juchuchů tradá zpět na auto a naděláme parády.
a 4000,- ušetřeny v kapse.
Po odlepení nemáte ještě vyhráno. musíte opatrně! vycnaknout ten čirý plast( 2kusy) 1 kus blinkr zpátečka, 2 kus koncová světla. ty plasty jsou zacvaknuty v parabole. No a jelikož čiré sklo není utěsněno před vlhkem a vodou tak musíte dosedací plochy mezi sklem a parabolou utěsnit silikonem a pak čiré sklíčko stačí nacvaknout zpět. a potom ještě kraje světla taky vystlat neviditelně silikonem. tam kde bylo přilepené červené sklo. jinak vám poteče dovnirř světla za parabolu. No a pak koupit červené žárovky nebo diody a juchuchů tradá zpět na auto a naděláme parády.
Tak už mám jedno hotové