uz si ho pocul, ved pisal, ze az po 15:00
  uz si ho pocul, ved pisal, ze az po 15:00  ale ja ti verim
 ale ja ti verim  
 ps: to su teda ceny, ze 3500 za remusa, mat este tak povolenie od otca

Moderátor: Blue Lanos
 uz si ho pocul, ved pisal, ze az po 15:00
  uz si ho pocul, ved pisal, ze az po 15:00  ale ja ti verim
 ale ja ti verim  

Tak a je to domapetrm píše:mě nejde o "dobrý zvuk" mě jde o decentní brumlání jenže dokud to neuslyším na vlastní uši a neprojedu se s tím po dálnici tak stejně budu vědět houby

A musim povedat ze to ide presne tak ako si Peter zela
  A musim povedat ze to ide presne tak ako si Peter zela  Ani nevies ze ho mas pokial afto netocis do 5000ot co ja teda ne
 Ani nevies ze ho mas pokial afto netocis do 5000ot co ja teda ne  Ale ked sa zahreje tak cca po 15minutach je pocut po kratkom pridani ked pustis nohu z plynu ako to zabubloce pekne no proste super sa to pocuva!!! Skratka to nie je nic ujacaneho ako Lyiting kde uz z konstrukcie vyfuka musi byt jasne ze o polovicu mensi vyfuk ako je remus musi byt aj mensie tlmenie a vrestavy zvuk
  Ale ked sa zahreje tak cca po 15minutach je pocut po kratkom pridani ked pustis nohu z plynu ako to zabubloce pekne no proste super sa to pocuva!!! Skratka to nie je nic ujacaneho ako Lyiting kde uz z konstrukcie vyfuka musi byt jasne ze o polovicu mensi vyfuk ako je remus musi byt aj mensie tlmenie a vrestavy zvuk  Konecny verdikt
  Konecny verdikt  som spokojny a doporucujem kazdemu kto chce kvalitny ale decentny zvuk
 som spokojny a doporucujem kazdemu kto chce kvalitny ale decentny zvuk 

jak se máš chlape po dovolený nebo se teprve chystáš jako já za týden
 jak se máš chlape po dovolený nebo se teprve chystáš jako já za týden  

Ja bych ho teda uz nevymenil
  Ja bych ho teda uz nevymenil  A stary mam doma bolo v nom 1/2 vedra hrdze to vazne tzn. ze uz ten vyfuk nemohol fungovat tak ako mal.
  A stary mam doma bolo v nom 1/2 vedra hrdze to vazne tzn. ze uz ten vyfuk nemohol fungovat tak ako mal.

Aky to nabralo charkter?
  Aky to nabralo charkter? 

A co ti na to hovori spotreba
  A co ti na to hovori spotreba   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |