Jo držáky na pití sou vpředu a ty mi stačej
 Jo držáky na pití sou vpředu a ty mi stačej 
Moderátor: Blue Lanos

neboj keby to bolo dačo vážne tak sa to ohlásí ale já prajem všetkým aby to nikdy až také vážné nebolo
 neboj keby to bolo dačo vážne tak sa to ohlásí ale já prajem všetkým aby to nikdy až také vážné nebolo  Mimochodom auta ktoré majú LPG sa pri prechode na plyn rozsvieti chek a já občas musím dotyčného šoféra vzít ke mne do auta a ukázat mu že to nic vážneho není lebo pri prechode na LPG a to hlavne ked je chladno proste je bohatá zmes no a nekteří sou s toho úplne na větvy
 Mimochodom auta ktoré majú LPG sa pri prechode na plyn rozsvieti chek a já občas musím dotyčného šoféra vzít ke mne do auta a ukázat mu že to nic vážneho není lebo pri prechode na LPG a to hlavne ked je chladno proste je bohatá zmes no a nekteří sou s toho úplne na větvy  

Ja jezdim porad ciste...pokutu jsem dostal za prestupek jen jednou...a ted tohle...ale aspon uz o nem vim a budu si ho hlidat...
  Ja jezdim porad ciste...pokutu jsem dostal za prestupek jen jednou...a ted tohle...ale aspon uz o nem vim a budu si ho hlidat... 

jako posledne
 jako posledne 

Ale teraz po dlhšej dobe som juknul do galerky a bol som prekvapený lebo som si myslel že v bielej je iba moja a helemese PALI je tiež biela vrána
 Ale teraz po dlhšej dobe som juknul do galerky a bol som prekvapený lebo som si myslel že v bielej je iba moja a helemese PALI je tiež biela vrána  

Len dúfam že na stretku bude sucho aby tie naše krasavice a krasavci vypadali eňo-ňúňo
 Len dúfam že na stretku bude sucho aby tie naše krasavice a krasavci vypadali eňo-ňúňo  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |