Jinak jsem si taky vsiml ze tam mas bilou kolegyni
 Jinak jsem si taky vsiml ze tam mas bilou kolegyni  ale mel by se k nam pripojit a povykladat
 ale mel by se k nam pripojit a povykladat 
Moderátor: Blue Lanos
 Jinak jsem si taky vsiml ze tam mas bilou kolegyni
 Jinak jsem si taky vsiml ze tam mas bilou kolegyni  ale mel by se k nam pripojit a povykladat
 ale mel by se k nam pripojit a povykladat 

No a Pali by si mohol s nami pokecať
 No a Pali by si mohol s nami pokecať  Jo jinak pred bielou som mal striebornú metalízu a musím podotknúť že to je farba k nezaplatení lebo to aby na nej bola videt špina tak si ju nesmel umývať minimálne 2 mesiace v zime no a to isté som si myslel o bielej ale je to hrôza lebo vžetko je na nej vidno
 Jo jinak pred bielou som mal striebornú metalízu a musím podotknúť že to je farba k nezaplatení lebo to aby na nej bola videt špina tak si ju nesmel umývať minimálne 2 mesiace v zime no a to isté som si myslel o bielej ale je to hrôza lebo vžetko je na nej vidno  

Jo a o bílé barvě mi nemusíš nic říkat,měl jsem 3 auta bílé a už opravdu nikdy více...Jinak mám taky rád čisté autíčko
 Jo a o bílé barvě mi nemusíš nic říkat,měl jsem 3 auta bílé a už opravdu nikdy více...Jinak mám taky rád čisté autíčko 
 Ty si vlastně taková narodnostní križovatka...
 Ty si vlastně taková narodnostní križovatka...  

Skoda že si tak daleko,když máš to čištění jako hoby tak bych se často stavil na navštěvu...
 Skoda že si tak daleko,když máš to čištění jako hoby tak bych se často stavil na navštěvu...  

ale máš aspoň výhodu si téměř všude doma!
 ale máš aspoň výhodu si téměř všude doma!  

To ja mam čistokrevný rodokmen český
 To ja mam čistokrevný rodokmen český  

to máš jedno jaká je národnost, hlavně že ti rozumíme. A potom jsi hlavně Tepličák, což je také mé rodné město.-peha- píše:Nó křižovatka sem jako Brno protože sem narozenej v Čechách mám Německou národnost ,Slovenskou příslužnost a bydlím skoro v Maďarsku

Dobrý né

Nejenom Tepličáci, ale všichni Daewáci-peha- píše:Jasné já totiž nemám vúbec problémy s národnostmi a dokonce vlastne naše dva národy budu navždy považovat za jedenvono všechno soužití záleží na lidech no a o tom jací sme tady se nemusí vúbec polemizovat proste jednotky

:lol:Jo bych nezapomnel tak Tepličáci sou jednotky a fajn chlapi né

V robote máme DVD a v OPLI som mal od Sencoru zozík aj eqalizer takže mne sa tá značka páčí a musím zaklopať zatial bez problémov
 V robote máme DVD a v OPLI som mal od Sencoru zozík aj eqalizer takže mne sa tá značka páčí a musím zaklopať zatial bez problémov  

Tákže si nakúpil na jednotku s hviezdičkou
 Tákže si nakúpil na jednotku s hviezdičkou 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |