Tak som aj ja podlahol tej reklamnej masazi a kupil som. Vsade som pocul chvalu na ne a vysledok??? Tu so urobil taky maly test na ziarovky v Nexii. Porovnaval som systemom takym, ze v pravom (na spolujazdcovej) strane je namontovana ziarovky Ostram night breaker a v lavom som menil ostatne ziarovky. Fotene to bolo za uplne rovnakych podmienok a na fotaku boloa vypnuta funkcia autom. regulacie jasu. Tu su fotky s popisom ziarovky.                                                        

To je ziarovka Osram BILUX .                                                                      

To je ziarovka Lucas (obycajna)                                                                         A tu je 100W ziarovka Lucas 

(zial tu som musel svietit na "dialkove", stretavacie vlakno bolo KO. A tu este nejake foto tych ziaroviek: Ziarovka Osram night breaker:

Tu je ziarovka Osram BILUX:

Tu je ziarovka Lucas obycajna:

Dalsia Lucas ale 100W:

Zaver mam z toho asi takyto: Osram len upravil povrchovu vrstvu ziarovky a je to vlastne typ co uz davno vyraba (Osram BILUX), len teraz predava pod inym oznacenim. Ta standardna Lucas 60W/55W nieje az tak "slabsia" a ten rozptyl svetla je sposobeny mozno aj tym, ze to nebola zrovna nova ziarovka. Ta 100W Lucas je asi naozaj nevhodna, pretoze ten rozptyl je tam naozaj velky a pritom je to nova ziarovka.Takze, je to na vas ako sa rozhodnete.