jako čidlo kolem zapalovacích kablíků svíček
 čau " Vazoun "
 čau " Vazoun "  
 ---------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20

Moderátor: Blue Lanos
 čau " Vazoun "
 čau " Vazoun "  

Vojta píše:Omotáš pár závitů (cca 5) káblíku od otáčkoměru kolem prvního kabelu ke svíčce, pak další závity u druhého kabelu a pak další závity u třetího kabelu.
 Vždyť Vazoun popisoval, že ten drátek je tenký
  Vždyť Vazoun popisoval, že ten drátek je tenký  

To je dobře, mám rád spokojené lidi. Abych byl upřímný, já otáčkoměr nepotřebuji, jezdím podle sluchu.Vazoun píše:A je to ! " Václave " domotáno , rozmotáno,hlavně funkční,a to já svůj
otáčkoměr mám, včetně podsvícení a jsem spokojen. " Vazoun "
A kolik slyšíš na trojku v sedmdesátce?V.Brousek píše:Abych byl upřímný, já otáčkoměr nepotřebuji, jezdím podle sluchu.
Ondráši na pravé ucho jsem hluchý jak poleno a levé také nic moc, ale když potřebuji někoho předjet,tak ji klidně roztočím na 100 a je mi to uplně jedno kolik to má otáček. Takže ho nepotřebuji. A když se podíváš na mou 6 letou průměrnou spotřebu bez otáčkoměru, tak pochybuji, že bych ji dokázal ještě snížit s otáčkoměrem.Ondras píše:A kolik slyšíš na trojku v sedmdesátce?V.Brousek píše:Abych byl upřímný, já otáčkoměr nepotřebuji, jezdím podle sluchu.
By woko 4.000 - 4.500 rpm?Ondras píše:A kolik slyšíš na trojku v sedmdesátce?V.Brousek píše:Abych byl upřímný, já otáčkoměr nepotřebuji, jezdím podle sluchu.
V přesných 70km/h je to 4404, v tacho 70 je přibližně to 3964.Robert píše:By woko 4.000 - 4.500 rpm?

Jen tak pro zajímavost, kolik může Matiz I max. točit než zasáhne omezovač???Ondras píše:V přesných 70km/h je to 4404, v tacho 70 je přibližně to 3964.Robert píše:By woko 4.000 - 4.500 rpm?

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |