To auto totiz nevie ist pomaly
 . Pri stlaceni plynu som mal pocit, ze sedim v lietadle, ktore sa ma akurat odlepit od zeme. Akurat na pocitaci naskakovali take zaujimave cisla, ze okamzita spotreba 28l/100km
. Pri stlaceni plynu som mal pocit, ze sedim v lietadle, ktore sa ma akurat odlepit od zeme. Akurat na pocitaci naskakovali take zaujimave cisla, ze okamzita spotreba 28l/100km   
 Hehe, na dialnici sa na mna nikto nechytal (teda jeden mercedes to chvilu vydrzal, ale potom odpadol)

No ale najvacsi sok som zazil, ked som Lagunu odstavil do garaze a sadol do Lanosa. Na prvy pokus som sa ani nerozbehol, skapal mi motor. A tych 12 km domov bolo utrpenie. Furt som mal pocit, ze mam nieco s motorom ci zatiahnutu rucnu

Ale uz som sa z toho vyspal a dnes Lanosik tahal dobre

Já osobně (byť jsem student) už bych nechtěl nizkoobjemové malé auto. (radši opravdu starší A8 z roku cca 98 v plné palbě, než novou fabii
 Já osobně (byť jsem student) už bych nechtěl nizkoobjemové malé auto. (radši opravdu starší A8 z roku cca 98 v plné palbě, než novou fabii  Jediny problem vidim ve vysokych pojistkach
 Jediny problem vidim ve vysokych pojistkach