nečekám od hulváta, že se bude omlouvat, což nakonec ve svém příspěvku potvrdil.
To Robert:
Já od tebe žádnou omluvu nepotřebuji, tvá reakce je nepochopitelná a úsměvná.

Moderátor: Blue Lanos

Jen když se přidá přímé sání atd., tak to potom trošku brumlá
 Jen když se přidá přímé sání atd., tak to potom trošku brumlá   ale i tak je to v pohodě
 ale i tak je to v pohodě  

Jako první je potřeba uvést, že výměna svodů, středového a koncového tlumiče díly, které použil rado, na vnější hluk vliv nemají. Jak zde už padlo - mění se frekv. charakteristika zvuku.PavelZ píše:...nebo zjevný zásah do tohoto potrubí mající vliv na vnější hluk vozidla." ...
 , hluk neni vlastnost zvuku, jak pises, tou je kdyz tak hlucnost. Hluk je "Hygienický faktor, hluk je obtěžující směs zvuků, která při překročení limitů nejprve stresuje organismus a následně může vyvolat poškození organismu.". Limity definuji vicero parametru, napr. frekvenci, hlasitost, akusticky tlak...
, hluk neni vlastnost zvuku, jak pises, tou je kdyz tak hlucnost. Hluk je "Hygienický faktor, hluk je obtěžující směs zvuků, která při překročení limitů nejprve stresuje organismus a následně může vyvolat poškození organismu.". Limity definuji vicero parametru, napr. frekvenci, hlasitost, akusticky tlak... 
  Rozhodně patřím na tomto foru mezi nejstarší členy
 Rozhodně patřím na tomto foru mezi nejstarší členy to si
 to si od toho tu toto forum jistě
 od toho tu toto forum jistě zdravím a přeji hezký den všem foristům. Dědek " Vazoun "
 zdravím a přeji hezký den všem foristům. Dědek " Vazoun " /
 /Móóóc hezká řeč.Serpico píše:....jasně Vazoun...ani já nejsem nejmladší, jenom trochu větší kluk - navíc jsem snad nezapoměl pohled, názor - taky jsem byl mladý a třeba jsem i riskoval ( dva odepsané motocykly ), o to víc si cením na dnešních mladících ( snad mi prominou označení ) relativně zodpovědnější - kvalitativně jiný přístup k bezpečnostním pasívním i aktivním prvkům - svícení ve dne ap.
Proto, když mi omete mladík ( třeba i holka ) na kavě nebo suzi, tak se mu nepletu a jenom se dívám, jak proklopí zatáčku, nebo se zvednutou motorkou, křižovatku na zadním kole. řekněme kdo umí, umí a ten druhý čumí.
Nechme stranou předpisy, na těchto motocyklech nejde jezdit předpisově ( to je o adrenalinu atd. ) to mi dal za pravdu i šéfredaktor Světa motorů, když si zkusil Bandita 1 200 ( Suzuki ).
Ale k věci, nechme správně - fórum pro diskusi a otevřené názory - diskutujme a neurážejme se jenom proto, že jsme trochu omydlený životem - zkušenostmi. Vše je někde jinde - pro nás starší kluky, je to jenom otázka přizpůsobení - chápání.
Osobně fandím Ivanovi, co dokázal udělat z nessie - jeho výsledky jsou zajímavé - dovedu si představit na sprintu toho druhého v hondě, jak byl vyvalenej - není to hezké, je z našeho klubu - administrátor.
Proto mějme se ( skoro se mi chce říci rádi ) a respektujme se, i třeba
s rozdílným názorem.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |