mino píše:To že mam osvetlený popolník ked sa vytiahne.
... to už jsem taky kolikrát opěvoval

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
no jo smrad tam občas bývá-peha- píše:Ďalší fajčiárikTompetr píše:mino píše:To že mam osvetlený popolník ked sa vytiahne.
..
. to už jsem taky kolikrát opěvoval

je toto vôbec možné v taký krásnych autách
a potom smrad ako v putice
Jinak ja zvyknem z auta popolníky odstranovať,bohužial v leganze je to dosť nemožné
 na dlouhých jízdách se někdy nechce zastavovat
 na dlouhých jízdách se někdy nechce zastavovat  

Poridil sis nevhodnej model Daewoo...csali píše:Môj popoľník slúži v mojej ako Banka. Keď mi v obchode alebo na pumpe vrátia 10 Sk tak si ho tam hodím.
 V Leganze totiz mame na mince specialni "popelnicek" vpravo dole od volantu, je vystlany semisem, takze mince nedelaji randal, pohodlneji se otevira, je pri ruce, i kdyz nesedis v aute apod.
 V Leganze totiz mame na mince specialni "popelnicek" vpravo dole od volantu, je vystlany semisem, takze mince nedelaji randal, pohodlneji se otevira, je pri ruce, i kdyz nesedis v aute apod. 
Omyl, mincovnik+popelnik bude vzdy vic, nez jenom popelnik...-peha- píše:No je pravda že v Lege tie mince nechrastia ale zase 2500 kč (sk)tam nenarveme

Takže s obsahom víťazí Nesiia

...asi hej, ale na nič ho nepoužívam. Som toho názoru, že smeti sa do neho ľahko dajú, ale potom nie je toho, čo by si aj vyhodil.
 ...asi hej, ale na nič ho nepoužívam. Som toho názoru, že smeti sa do neho ľahko dajú, ale potom nie je toho, čo by si aj vyhodil.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |