Viete si predstaviť treba AKRIHO ako obieha dáke auto s klincom v ruke
 Viete si predstaviť treba AKRIHO ako obieha dáke auto s klincom v ruke  

(dobrá blbosť čo
 (dobrá blbosť čo  )
 )Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 ), mám hliníkové disky a toto leto som dal aj tuningové ventzlčeky za 200 sk(50sk kus). Tak toto všetko za týždeň ma dobre nasralo.
 ), mám hliníkové disky a toto leto som dal aj tuningové ventzlčeky za 200 sk(50sk kus). Tak toto všetko za týždeň ma dobre nasralo. .
 .A polícia ti odhadne cenu?je to zdokumentované a nikdy nevieš presne odhadnúť cenu škody.

, zase prijdu z rana k autu a zase uz ponekolikate vykredeny auto, ty kurvy me s...u postrilim je vsechny. Volove nevzali nic cennyho ani radio nemohli ho vytahnout ale udelali skodu, uplne mi vylamali kliku. Ted potrebuju levou kliku od ridice
 , zase prijdu z rana k autu a zase uz ponekolikate vykredeny auto, ty kurvy me s...u postrilim je vsechny. Volove nevzali nic cennyho ani radio nemohli ho vytahnout ale udelali skodu, uplne mi vylamali kliku. Ted potrebuju levou kliku od ridice  

Jó,jó já kdysi do Proboštova jezdil také, měl jsem tam dědu s babičkou-peha- píše:Nazdar Slavku dopredu urimne lutujem tvoju škodu a chápem tvôj vztek lebo aj mna to už potkalo a tá bezmocnosť že jim nemúžeš rozbít aspon hubu je najhoršia

Jinak pozerám že si z Teplic no a ja som sa tam narodil a 21 rokov som býval v Proboštove

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |