To je nejvetší vec na kterou se teším
 To je nejvetší vec na kterou se teším  

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 stačí vždy před tím než nekam jedete
 stačí vždy před tím než nekam jedete  a ty zrcadla by sem taky nechal až na jaro
 a ty zrcadla by sem taky nechal až na jaro  no a mám dojem že NEDO
 no a mám dojem že NEDO  neni nejakej levej takže si pomúže sám,nemyslim že je to až takový strašný,já sem už tu oloupanou barvu videl a de to docela dobře zakamuflovat
 neni nejakej levej takže si pomúže sám,nemyslim že je to až takový strašný,já sem už tu oloupanou barvu videl a de to docela dobře zakamuflovat 

Neboj v aute budete mít automatiku takže nastartuješ a jedeš no a normálne časem ani nepřijdeš na to že jedeš na plyn (leda tak na celejNedomova1 píše:A JEŠTĚ NĚCO.VYSVĚTLETE MI, KDYŽ BUDEME MÍT LPG-AUTO MI U BARÁKU NASTARTUJE NA BENZÍN,PŘEPNE SE TO SAMO,NEBO BUDU MUST PŘEPNOUT SAMA?
 ) a jízda na plyn je stejná jako na benál
 ) a jízda na plyn je stejná jako na benál  

Když potom vypneš motor tak to znovu nastartuje na benzin a přidáš plyn a si zase v LPG
 Když potom vypneš motor tak to znovu nastartuje na benzin a přidáš plyn a si zase v LPG   

už je to jasnejší
 už je to jasnejší  Proste se ničeho neboj já už mám LPG v třetím aute a asi 9 let no a všechno dobrý.....de jenom o zvyk
 Proste se ničeho neboj já už mám LPG v třetím aute a asi 9 let no a všechno dobrý.....de jenom o zvyk   

Proste při sekvenčním zařízením ani nebudeš vedet na co jedeš,do plynu přejde samo a do benzínu te to upozorní bzučátkem
 Proste při sekvenčním zařízením ani nebudeš vedet na co jedeš,do plynu přejde samo a do benzínu te to upozorní bzučátkem  

Je to vlastne konfortné zařízení
 Je to vlastne konfortné zařízení  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |