Rozhoduji se nad koupi Leganzy,auto je to velice krasne,asi 100 metru od baraku je velky servis Daewoo a Leganzy a Chairmany tam vidim kazdy den,vybiral jsem mezi Daewoo Leganza,Hyundai Sonata a Kia Clarus...proste nejakou korejskou limuzinu Leganza mi tak nejak padla do oka nejvic...tak sem vyhledal nejakej stranky o ni a narazil na tuto...stihl jsem uz precist nejaky prispevky ohledne zkusenosti a myslim si,ze jsou s ni zkusenosti z velke casti dobre...koupi Leganzy planuji na unor roku 2007,jeste jsem nemel auto o obsahu dva litry nebo vyssi,posledni auto byla Fabia 1.2 HTP 47kw...uprime hruza,auto tak pro dva lidi a jeste tak do mesta...trochu se u Leganzy obavam vysokeho povinneho ruceni,ale plne doufam,ze Legy se stane soucasti meho zivota,az poridim uricte sem dam vedet...
Naposledy upravil(a) Goose dne stř pro 20, 2006 11:23, celkem upraveno 1 x.
Lega je královná ciest a nebij sa jej lebo vyššia poistka sa Ti vráti keď ju prerobíš na LPG pohon a potom zistíš že máš lacné zvezenie na vozidle aké sa dá porovnať s akou kolvek limuzínou vyšej triedy LEGANZA je skvost
-peha- píše:Lega je královná ciest a nebij sa jej lebo vyššia poistka sa Ti vráti keď ju prerobíš na LPG pohon a potom zistíš že máš lacné zvezenie na vozidle aké sa dá porovnať s akou kolvek limuzínou vyšej triedy LEGANZA je skvost
Každé moje auto je naším členem rodiny a Lega je momentálne najviac hýčkaný člen To to auto mi dáva príjemné chvíle na ceste a hlavne vďaka jemu som sa dostal na fórum a tu som poznal už velmi vela dobrých ludí a to je vlastne najvetší prínos tohoto auta do môjho života
Takovehle nazory me cim dal vic ujistuji abych koupil Leganzu...dekuji...Leganzu poradne otestuju v lete na dovoleny,vyrazim s ni na Slovensko...konkretne do okoli Tater,jezdim tam kazdorocne a najezdim okolo 2000 km behem tydne...takze Legy projde peclivym testem jizdy ve meste i v horach...
Tvoje Leganza vypada moc pekne...jen bych mel obavy z bile barvy...je na ni vse videt...jenze kdyz se dela i Maybach v bilem kabate tak proc ne Leganza...
No planuji ji koupit v unoru tak doufam,ze na me nejaka zbyde... ...za ty penize je to opravdu super auto...cetl sem tady na foru tu nejtvrdsi kritiku Leganzy a musim rict,ze je to opravdu nazor cloveka,ktery proste nema rad korejska auta...
Jj...stejne by me takovyhle test od jeji koupe neodradil... "na jarnom stretku" muzu se zeptat co to znamena???Nevim co je to stretku...sem mladsi rocnik a slovensky nekdy moc nerozumim... ale mam takovy tuseni,ze je to srazik ne???
Jako majitel 2,0 Nubiry kombi samo dopuručuju vyšší obsah, je to prostě jiné svezení, auto jede i v 150, na I. 60, na II 100, a to se panečku předjíždí... s tím poviným ručením jsem to doufám vyřešil, zrušil jsem pojistku u Kooperativy (od roku 2000 a zatím bez karambolu platba cca 6300,- /rok) a od ledna přecházím k pojišťovně Triglav a tam budu platit jen 3400,-/ ročně při max. bonusu. No a za ušetřené peníze si koupím dálniční známku a dvě nádrže benzínu..... a projedu je na zdraví Kooperativy, která slibovala 60% slevu pro vzorné, ale skutek utek
Vysokej obsah je paradni vec...na predjizdeni je to opravdu super,zatim jsem ale jezdil s malymy obsahy,velkej obsah sem vyzkousel na kamarove Galantu...byl to take dvoulitr...povinne ruceni jsem mel na vsech autech u Kooperativy,ale nemuzu rict jak to maj s bonusama pac sem na ne nikdy nedosahl...