ješte takhle počas jízdy by nemnelo auto cuknout vlastne by ste ani nemneli vedet kdy přejde do plynu(tak se chvá sekvence-přechd do LPG režimu bez znatelného rozdílu jízdy)
 ješte takhle počas jízdy by nemnelo auto cuknout vlastne by ste ani nemneli vedet kdy přejde do plynu(tak se chvá sekvence-přechd do LPG režimu bez znatelného rozdílu jízdy) 
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Horsi nez zenska za volantem je zenska co keca do rizeni...Jana_ píše:Tak uvidíme.Dnes jsem tady taky zjistila, jak je to s tím naším řazením-takže se od zítřka učím jezdit (s nějakým)meziplynem.Teorie dobrá, praxe bude horší.

Aspoň si každý bude moci popravdě říci-no jo,ženská za volantem

delam si srandu,zeny mi za volantem nevadi...naopak...je nekdy roztomily pozorovat neznou blondynku za volantem Audi Q7...
 delam si srandu,zeny mi za volantem nevadi...naopak...je nekdy roztomily pozorovat neznou blondynku za volantem Audi Q7... 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |