Espero...hm...1.5, 1.8 alebo dvojliter???
Moderátor: Blue Lanos
Espero...hm...1.5, 1.8 alebo dvojliter???
Caute...som tesne pred kupou espera a mam viac ponuk s roznymi motormi...da sa povedat ktory z nich je najviac vydareny??? neide ani o poistku skor o spolahlivost a spotrebu...mate v tom niekto prehlad...???...DIKES...

- Reklama
- Blue Lanos
O tu poistku teda nejde vobec pac budes platit uplne rovnako  Je to jedna kategoria
  Je to jedna kategoria  Este treba zistit kolko zerie ta 1,8ka. Inak je to 8V motor a espero je dost tazke afto tak si myslim, ze by mu skor prospel silnejsi motorcek. Ale nie som si isty
  Este treba zistit kolko zerie ta 1,8ka. Inak je to 8V motor a espero je dost tazke afto tak si myslim, ze by mu skor prospel silnejsi motorcek. Ale nie som si isty 

Je to jedna kategoria
  Je to jedna kategoria  Este treba zistit kolko zerie ta 1,8ka. Inak je to 8V motor a espero je dost tazke afto tak si myslim, ze by mu skor prospel silnejsi motorcek. Ale nie som si isty
  Este treba zistit kolko zerie ta 1,8ka. Inak je to 8V motor a espero je dost tazke afto tak si myslim, ze by mu skor prospel silnejsi motorcek. Ale nie som si isty 
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G

- 
				Nano69
Blue Lanos píše:O tu poistku teda nejde vobec pac budes platit uplne rovnakoJe to jedna kategoria
Espero 2,0CDi ma spotrebu mesto 10,6l dialnica 5,6l a kombinovana 6,9l. Ci veris alebo nie
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
Dalnice 5.6l ? Tak na tu hodnotu se dostanu mozna kdybych jel na volnobeh, ale pri normalni jizde 130 neni sance.Nano69 píše:Blue Lanos píše:O tu poistku teda nejde vobec pac budes platit uplne rovnakoJe to jedna kategoria
Espero 2,0CDi ma spotrebu mesto 10,6l dialnica 5,6l a kombinovana 6,9l. Ci veris alebo nie
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)

- Blue Lanos
Ci verim alebo nie? Skor nieNano69 píše:Blue Lanos píše:O tu poistku teda nejde vobec pac budes platit uplne rovnakoJe to jedna kategoria
 Lebo s dvoj litrom chodit na 5,6litroch sa nopodari inym borcom vo vyrobe sucasnych motorov a nie s motorom, ktory ma minimalne 7 rokov
  Lebo s dvoj litrom chodit na 5,6litroch sa nopodari inym borcom vo vyrobe sucasnych motorov a nie s motorom, ktory ma minimalne 7 rokov  a to ma urcite viac....
  a to ma urcite viac....  Na dalnici vidim realnu spotrebu tak 7 litrov
 Na dalnici vidim realnu spotrebu tak 7 litrov 
http://www.cardomain.com/id/27101976

- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
Ja byl tento vikend v Cechach a jel jsem i po dalnici. Pri rychlosti cca 130 km/h mam spotrebu asi 7-8l a pri rychlosti 160-190 to dela cca 9l.Blue Lanos píše:Ci verim alebo nie? Skor nieNano69 píše:Blue Lanos píše:O tu poistku teda nejde vobec pac budes platit uplne rovnakoJe to jedna kategoria
Espero 2,0CDi ma spotrebu mesto 10,6l dialnica 5,6l a kombinovana 6,9l. Ci veris alebo nieLebo s dvoj litrom chodit na 5,6litroch sa nopodari inym borcom vo vyrobe sucasnych motorov a nie s motorom, ktory ma minimalne 7 rokov
a to ma urcite viac....
Na dalnici vidim realnu spotrebu tak 7 litrov
Mimochodem ... nejel nejake "esperak" v nedeli pres Vysoke Myto (kolem 4 hodiny) a nepredjizdel jine, stejne pekne espero ?

- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
A jak taha ta 1.5 ? Prijde mi, ze to bude s vahou toho auta (precijen je to docela limuzina) dost zapasit.mekky píše:no ja mam espero 1.5 DOHC nabehane 130.000 (ze vraj kupoval som od tipka), nameral som pri ubehnutych 400km 6.5l...
nejakych 200 km som isiel po dialnici v pohodicke do 120km/h a dalsich 200km po meste a kratke vzdialenosti (do 20km) no a opatrne na plyn
a to na tom mam zimne gumy panove...

mam tam filter KD a vyfuk nejaky remus, taha to docela slusne (musis to vytocit), myslim ze hlavne pomaha ten filter... v kazdom pripade to nie je raketa, ale kupoval som to pohodlnu lod na cesty za rozumny peniazPetrCBR píše:A jak taha ta 1.5 ? Prijde mi, ze to bude s vahou toho auta (precijen je to docela limuzina) dost zapasit.mekky píše:no ja mam espero 1.5 DOHC nabehane 130.000 (ze vraj kupoval som od tipka), nameral som pri ubehnutych 400km 6.5l...
nejakych 200 km som isiel po dialnici v pohodicke do 120km/h a dalsich 200km po meste a kratke vzdialenosti (do 20km) no a opatrne na plyn
a to na tom mam zimne gumy panove...