poradí někdo? děkujiiiiiiiiiiiiiii předem
  poradí někdo? děkujiiiiiiiiiiiiiii předemModerátor: Blue Lanos

poradí někdo? děkujiiiiiiiiiiiiiii předem
  poradí někdo? děkujiiiiiiiiiiiiiii předemJednak to nejsou zimáky, jak už naznačil kolega přede mnou...a jednak já je měl na Racerovi a nebylo to nic moc...hlavně hlučnost...zimní Savy jsou mnohem tišší...Miza píše:Barum Brillantis ... nejlepší volba. Perfektní cena a jízdní vlastnosti. Měl jsem je na svém prvním Máťovy a na tohodle co mám teď si je až vojedu to co tam je koupim zase !!

Autodíly Krč, černej nebo stříbrnej, 750,- nebo 780,- Kč včetně DPH, račte si vybrat... Já mám ty černýJ.Bad píše:Jestli můžu poradit kup plecháče samotný,ale je to tak za 1000 novej.
 .
. Jo jasně nejni to uplně vono, ale na konci ledna mi příjde investice do zimních jako naprostá blbost. Asi bych se podival na net jak tady radil kolega. Hledal bych tam nějaký vojetý s těma přívlastkama jako ,,jeté jednu sezonu,, a podobně. A nebo počkat až to opadne a zajet do prvního pneuservisu a koupit od nich to co jim tam lidi nechaj .. já sem takhlesehnal super gumi skoro zadarmo. No a k tý hlučnosti .. měl jsem je na Matesovy a byly opravdu super ...
  Jo jasně nejni to uplně vono, ale na konci ledna mi příjde investice do zimních jako naprostá blbost. Asi bych se podival na net jak tady radil kolega. Hledal bych tam nějaký vojetý s těma přívlastkama jako ,,jeté jednu sezonu,, a podobně. A nebo počkat až to opadne a zajet do prvního pneuservisu a koupit od nich to co jim tam lidi nechaj .. já sem takhlesehnal super gumi skoro zadarmo. No a k tý hlučnosti .. měl jsem je na Matesovy a byly opravdu super ... myslíš že už zítra bude
 myslíš že už zítra bude  tak abys nebyl zklamán, zima teprve začala
 tak abys nebyl zklamán, zima teprve začala  nesmíš
 nesmíš podle mých zkušeností je na zimu vhodný
 podle mých zkušeností je na zimu vhodný " Vazoun "
 " Vazoun "
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |