tak, a chystam sa osadit predne repro do dveri. doteraz pouzivam 2xpioneer 160w (35w) na zadnom plate vyrobenom z drevotriesky, obtiahnutom...
  tak, a chystam sa osadit predne repro do dveri. doteraz pouzivam 2xpioneer 160w (35w) na zadnom plate vyrobenom z drevotriesky, obtiahnutom...  vyzera ako povodne (tvar) je krajsie, len je tazsie a neda sa zdvihat pomocou hydrauliky, robenom cca 2dni. mam to zapojene na blaupunkta 4x40 a plus subik (ten mam pozicany a doteraz neviem kolko ma watov)
 vyzera ako povodne (tvar) je krajsie, len je tazsie a neda sa zdvihat pomocou hydrauliky, robenom cca 2dni. mam to zapojene na blaupunkta 4x40 a plus subik (ten mam pozicany a doteraz neviem kolko ma watov) predne repro mam zatial vypojene a neviem ake su tam "kolieska". chystam sa to rozobrat a osadit nove - pomozte so znackou - som ochotny dat max 2500,- a vyberam si medzi impulse, sinus live, hertz, gz. osadim ich do dreva ale zatial neviem, ci sa budem hrat aj s komplet tlmenim (tlmenie vijde +1500 navrch - noisekiller, bitumen..)
chem sa spytat na vas nazor, aku znacku odporucate, resp. mate vo svojich dverach, ci ste niekto nakomplet tlmili dvere a hlavne ako je to s tou kluckou, lebo chcem tam osadit 16cm.
 ona sa ma vyhnut pomocou zehlicky alebo coho?
 ona sa ma vyhnut pomocou zehlicky alebo coho?  
    postup od blue-a som si precital, mne s tym bude pomahat kamos, ktory si to robil na svojom aute (vpredu sinus live 16cm, 160w, 100w rms, zosik magnat 680w zatial zivy iba tie predne, v sept kupuje subik jbl, takze asi mu to bude trosku hrat
  postup od blue-a som si precital, mne s tym bude pomahat kamos, ktory si to robil na svojom aute (vpredu sinus live 16cm, 160w, 100w rms, zosik magnat 680w zatial zivy iba tie predne, v sept kupuje subik jbl, takze asi mu to bude trosku hrat  dvere ma komplet vytlmene). vzadu zatial zostanu pioneer-y ale tie casom nahradim za 2 subiky namiesto nich, alebo spravim bednu... ono je to strasna nevyhoda, lebo vsetok zvuk sa trtka do zadneho okna a ked napr vzadu sedi babka a ja chcem pocut spravy, musim to dat trosku hlasnejsie a jej uz vzadu vstavaju vlasy dupkom
  dvere ma komplet vytlmene). vzadu zatial zostanu pioneer-y ale tie casom nahradim za 2 subiky namiesto nich, alebo spravim bednu... ono je to strasna nevyhoda, lebo vsetok zvuk sa trtka do zadneho okna a ked napr vzadu sedi babka a ja chcem pocut spravy, musim to dat trosku hlasnejsie a jej uz vzadu vstavaju vlasy dupkom  tekze musim to zmenit..
  tekze musim to zmenit..neviem kedy sa zase dostanem na siet, preto budem odpisovat az cca za tyzden
ps: ten tuning je strasne nakladny

. Nepotrebujem subwoofer, lebo to dostatočne basuje aj bez neho. Do predných dverí chcem tiež dať rovnakú značku, ale v BA neviem kde ju predávajú...v NAY som to už nevidel
 . Nepotrebujem subwoofer, lebo to dostatočne basuje aj bez neho. Do predných dverí chcem tiež dať rovnakú značku, ale v BA neviem kde ju predávajú...v NAY som to už nevidel  
 tu teraz nejde o basy a doorboardy ja potrebujem pocut zvuk VPREDU a aby bolo pocut buc tac cink tresk aj von oknom. a ked budu dobre osadene, tak to bum tresk cink a tac musi byt pocut. zas nekupim si tam nejaky sh!t radsej nech to je dobre spravene a "nech uz je s tym pokoj" teraz si neviem predstavit dvere a ako je tam ta klucka, ja ich nechcem schovavat pod tapacir, a nedam robit elektricke okna...
  tu teraz nejde o basy a doorboardy ja potrebujem pocut zvuk VPREDU a aby bolo pocut buc tac cink tresk aj von oknom. a ked budu dobre osadene, tak to bum tresk cink a tac musi byt pocut. zas nekupim si tam nejaky sh!t radsej nech to je dobre spravene a "nech uz je s tym pokoj" teraz si neviem predstavit dvere a ako je tam ta klucka, ja ich nechcem schovavat pod tapacir, a nedam robit elektricke okna... 
 Kludne si vyrez tapec ale lanosove dvere nikdy nebudu basovat tak ako napr. Golfacke alebo Passatacke na to proste nemaju litraz
  Kludne si vyrez tapec ale lanosove dvere nikdy nebudu basovat tak ako napr. Golfacke alebo Passatacke na to proste nemaju litraz 

Sa ti zasekol?
  Sa ti zasekol?