Musim kouknout do mojí protože mne se zdá že my to svítí dost dobře
 Musim kouknout do mojí protože mne se zdá že my to svítí dost dobře 
Moderátor: Blue Lanos
Tak si kup servisni krabicku (stejne mas vozit zarovky a pojistky nahradni dle predpisu) a kdyz nebudou pasovat, muzes je reklamovat.Goose píše:Kluci kluci pomalu...tak jaky tam teda jsou...H1 nebo H7???Uzivatelskou prirucku nemam no...
 Ja kupoval toto:
 Ja kupoval toto: neva zajtra sundám lampu a juknu na to čo to vlastne vozím vo svetlách
 neva zajtra sundám lampu a juknu na to čo to vlastne vozím vo svetlách  

Jo a ješte servisnú krabičku mám a v nej je vážne H-4 a je to origo Leganza tak neviem
 Jo a ješte servisnú krabičku mám a v nej je vážne H-4 a je to origo Leganza tak neviem  

ale diky za upozerneni na tu servisni krabicku,tu jsem v aute nenasel...
 ale diky za upozerneni na tu servisni krabicku,tu jsem v aute nenasel... 
 Jinak ale s tou servisnou krabičkou žiarovek pozor lebo tam je H-4 a to by som musel byť úplný debil aby som nevedel že Lega dvoj vláknovú halogenku nemá kam dať veď má stretávacie a dialkové každé zvlášť
 Jinak ale s tou servisnou krabičkou žiarovek pozor lebo tam je H-4 a to by som musel byť úplný debil aby som nevedel že Lega dvoj vláknovú halogenku nemá kam dať veď má stretávacie a dialkové každé zvlášť  Vážne je treba asi pozrieť čo má človek v tých lampách a podla toho sa zariadiť
 Vážne je treba asi pozrieť čo má človek v tých lampách a podla toho sa zariadiť  Držím palce aby ťa servis nezrujnoval
 Držím palce aby ťa servis nezrujnoval 

Nic to koupit jen podle toho co tam pasuje
 Nic to koupit jen podle toho co tam pasuje  Jinak Gostíku i na mojí je práce habadej ale už vjetšinu mám za sebou a ostatní doufám zvládnu do konce mnesíce a potom doufám bude sloužit k plný spokojenosti
 Jinak Gostíku i na mojí je práce habadej ale už vjetšinu mám za sebou a ostatní doufám zvládnu do konce mnesíce a potom doufám bude sloužit k plný spokojenosti  

Apropó v středu budu kupovat nové gumy na leto 16 a nevim se rozhodnout teda výrobce Matador s kterým mám velmi dobré skusenosti ale nevim jestli
 Apropó v středu budu kupovat nové gumy na leto 16 a nevim se rozhodnout teda výrobce Matador s kterým mám velmi dobré skusenosti ale nevim jestli 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |