Tady je par fotek,neni tam skoro nic videt,protoze je to foceny mobilem a na te stribrne to nejak neni videt,ale v realu je to hnus...
 Tady je par fotek,neni tam skoro nic videt,protoze je to foceny mobilem a na te stribrne to nejak neni videt,ale v realu je to hnus...  

Moderátor: Blue Lanos

Proste neviem či závisť a lebo je to velké auto že okolo neho nevedia prejsť neviem
 Proste neviem či závisť a lebo je to velké auto že okolo neho nevedia prejsť neviem  Len tá strecha mi nejde na rozum lebo to neurobil nikdo s autom ale buť dáky opilec ale já to skôr typujem na puberťáky
 Len tá strecha mi nejde na rozum lebo to neurobil nikdo s autom ale buť dáky opilec ale já to skôr typujem na puberťáky  Takže chápem ako Ti je
 Takže chápem ako Ti je  

Ja som ju dnes poumýval a vyčistil z dnu jo a taky sem koupil nový koberce sice v TESKU ale sou dobrý pretože ty co sem koupil v tuning obchode stáli za milou kedveš protože klouzali
 Ja som ju dnes poumýval a vyčistil z dnu jo a taky sem koupil nový koberce sice v TESKU ale sou dobrý pretože ty co sem koupil v tuning obchode stáli za milou kedveš protože klouzali   proste si nastoupil a po pár metrech byli pod pedálama jo a tysem si dal hliníkový sice ne takový jak sem si představoval ale já je tam mám vlastne proto že nesnáším ten zvuk výš jako když si deti hrajou s nafukovacím balónem proste to vrzání a tak ješte za soci éry sem s pedálú sundaval gumy a pozdeji sem začal s hliníkem
 proste si nastoupil a po pár metrech byli pod pedálama jo a tysem si dal hliníkový sice ne takový jak sem si představoval ale já je tam mám vlastne proto že nesnáším ten zvuk výš jako když si deti hrajou s nafukovacím balónem proste to vrzání a tak ješte za soci éry sem s pedálú sundaval gumy a pozdeji sem začal s hliníkem 

Takhle zrychtove zrcatko u spolujezdce jsem mel taky (uz jsem to tak koupil) a ver, ze na cerne jsou takove skrabance videt o dost vic.Goose píše:Tak jsem dneska myslel,ze budu vrazdit,v praci jsem potreboval neco z auta a kdyz prijdu k autu tak jsem malem upadl,nejakej zasra*** cur** mi to odrel,vzal zrcatko a dvere,zrctako je hodne odrene a dvere taky nevypadaji moc hezky,jeste ze je na dverich ta lista,ta dopadla desne,je odrena a v jednom miste uplne promackla...ja toho hajzla chytit tak me snad zavrou,protoze bych dobil do bezvedomi...Tady je par fotek,neni tam skoro nic videt,protoze je to foceny mobilem a na te stribrne to nejak neni videt,ale v realu je to hnus...

Ale v galerii myho auta mas fotky, jak jsem si to nechal opravit za tusim 200,- ze to vypada jako nove.
 Ale v galerii myho auta mas fotky, jak jsem si to nechal opravit za tusim 200,- ze to vypada jako nove.  Da se rict, ze od rijna jsem na aute neutrzil ani skrabanecek (coz je celkem neuveritelne, kdyz jezdim denne a kde jsem nuicen parkovat), akorat mi nejaka k*rva udelala v prosinci na zadnim blatniku tesne nad kolem dolik o prumeru pingpongace (nechapu jak a hlavne proc?) - nastesti neni poskozen lak, tak az bude venku trochu hezky, necham si to vakuove vytahnout zpatky, ze nebude nic poznat.
 Da se rict, ze od rijna jsem na aute neutrzil ani skrabanecek (coz je celkem neuveritelne, kdyz jezdim denne a kde jsem nuicen parkovat), akorat mi nejaka k*rva udelala v prosinci na zadnim blatniku tesne nad kolem dolik o prumeru pingpongace (nechapu jak a hlavne proc?) - nastesti neni poskozen lak, tak az bude venku trochu hezky, necham si to vakuove vytahnout zpatky, ze nebude nic poznat. Dost jsem mu to verbalne vytmavil, az me samotnyho prekvapilo, ze me neco dokaze tak na*rat, me - takove mirumilovne flegmaticke stvoreni.
 Dost jsem mu to verbalne vytmavil, az me samotnyho prekvapilo, ze me neco dokaze tak na*rat, me - takove mirumilovne flegmaticke stvoreni.  Obcanku mi ukazat nechtel, na policajty jit taky nechtel, tak jsem si ho aspon vyfotil, snad uz da pokoj (anebo mi priste auto objede klicema).
 Obcanku mi ukazat nechtel, na policajty jit taky nechtel, tak jsem si ho aspon vyfotil, snad uz da pokoj (anebo mi priste auto objede klicema). 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |