Moderátor: Blue Lanos

Já jsem si udělal na levý loket jen takovou sundavací a polstrovanou, kterou při delších jízdách nasadím na dveřní opěrku. Pokud budeš mít zájem, vyfotím. Ale prosím nečekejte nějaký zázrak, je to dělané jen pro to, že při delších cestách (Chorvatsko)  jsem měl vždy loket otlačený. Je to funkční, ale není to na parádu.
  Já jsem si udělal na levý loket jen takovou sundavací a polstrovanou, kterou při delších jízdách nasadím na dveřní opěrku. Pokud budeš mít zájem, vyfotím. Ale prosím nečekejte nějaký zázrak, je to dělané jen pro to, že při delších cestách (Chorvatsko)  jsem měl vždy loket otlačený. Je to funkční, ale není to na parádu.------------------------Krtek píše:doteď jsem to moc nechápal ale po 100 km ve Sparkovi zjišťuju že to význam má. Jenže bych potřeboval loketní opěrku vlevo a vedlenožní vpavo, páč jsem dneska celej otlučenej.

------------------------V.Brousek píše:Silně pochybuji že jí sežene. Tady je jedinná možnost - UROB SI SÁM
 zdraví " Vazoun " i když někde jsem
 zdraví " Vazoun " i když někde jsem

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |