No jen co budou penize tak ji dam opravit ale ted penize opravdu nejsou...
Moderátor: Blue Lanos

Dovolim si diky vlastni zkusenosti nesouhlasit!Goose píše:No ja si vzdycky vystacil s otevrenyma okynkama nebo jen topenim otocenym na chlazeni,takze pro me nefunkcni klima neni takova tragedie...
 Vetsinu lonskeho leta jsem takto provozoval a ver mi, ze v parnem letnim dni, kdy auto stalo cely den na primem slunci, mi stazeni vsech oken a foukani na max s nataveni na "Lo" vubec nepomahalo. Lepsi to bylo az po case, kdyz to pri sviznejsi jizde (delsi trasa) trochu profouklo. Ale jinak...
 Vetsinu lonskeho leta jsem takto provozoval a ver mi, ze v parnem letnim dni, kdy auto stalo cely den na primem slunci, mi stazeni vsech oken a foukani na max s nataveni na "Lo" vubec nepomahalo. Lepsi to bylo az po case, kdyz to pri sviznejsi jizde (delsi trasa) trochu profouklo. Ale jinak...  Navic to usetreni penez je relativni - me tento zpusob ventilace stal obe nove stahovacky v zadnich dverich, takze 2 tretiny ceny chladice, ktery jsem nakonec stejne poridil a se kterym je to v parnem lete uplne jina kultura cestovani.
 Navic to usetreni penez je relativni - me tento zpusob ventilace stal obe nove stahovacky v zadnich dverich, takze 2 tretiny ceny chladice, ktery jsem nakonec stejne poridil a se kterym je to v parnem lete uplne jina kultura cestovani. 
Koukam, ze na Slovensku problem globalniho oteplovani neni moc medializovan?-peha- píše:To máš tak že v našem časovým pásmu a pokud nejedeš nekam na dovolenou tak klíma není to nejdúležitější
 Jinak se pletes, i v nasem pasmu muze byt v lete poradny vedro, klidne jako na Sahare. Jediny rozdil bude snad jen ve vlhkosti vzduchu oproti te dovolene u more...
 Jinak se pletes, i v nasem pasmu muze byt v lete poradny vedro, klidne jako na Sahare. Jediny rozdil bude snad jen ve vlhkosti vzduchu oproti te dovolene u more...  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |