Prezuju az bude i v noci na 7C !!!! takze asi koncem mesice nejdrive
 Prezuju az bude i v noci na 7C !!!! takze asi koncem mesice nejdrive 
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 A kupodivu poprve zadna fronta (ze by meli uz vsichni prezuto?), hned jsem sel na radu...
 A kupodivu poprve zadna fronta (ze by meli uz vsichni prezuto?), hned jsem sel na radu...  Z pneuservisu jsem pak hned zamiril na rucni myti a suseni, coz jsem nemel delat, nebot jsem pak po umyti objevil radu oderek, co mi behem zimy nadelaly lidske sv*ne!
 Z pneuservisu jsem pak hned zamiril na rucni myti a suseni, coz jsem nemel delat, nebot jsem pak po umyti objevil radu oderek, co mi behem zimy nadelaly lidske sv*ne!  Takze z myti jsem dale jeste zajel se objednat do firmy, kde renovuji karoserie...
 Takze z myti jsem dale jeste zajel se objednat do firmy, kde renovuji karoserie... 
Tak ten sních mě taky polekal.milosh píše:By me zajimalo jak se vam dnes jelo na letnich, u nas snezilo cely dopolednePrezuju az bude i v noci na 7C !!!! takze asi koncem mesice nejdrive
 Přjsem už v pátek,protože jsem dělal kotouče a ráno 5 cm sněhu. Ale odpoledne už bylo 12 nad nulou,tak jsem byl v klidu. Už jsem je nesundal a jezdí se mi dobře.
 Přjsem už v pátek,protože jsem dělal kotouče a ráno 5 cm sněhu. Ale odpoledne už bylo 12 nad nulou,tak jsem byl v klidu. Už jsem je nesundal a jezdí se mi dobře.  

tak tak, my starsi a rozumejsi si pockame nez v servisech opadne to nadseni ze 2dnu co je teplo....V.Brousek píše:S přezouváním na letní nespěchám, nechám to klidně na začátek příštího měsíce.

milosh píše:tak tak, my starsi a rozumejsi si pockame nez v servisech opadne to nadseni ze 2dnu co je teplo....V.Brousek píše:S přezouváním na letní nespěchám, nechám to klidně na začátek příštího měsíce.
Pockejte az jeste za 14dni nasnezi to budete cucet, letni budu mit pul roku, 14 dni to prezuti jeste pocka

Miloši moje řeč
 Miloši moje řeč   

Kurnik, kaj si to nafotil??

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |