Treba vydržať.

Moderátor: Blue Lanos

Miki,ale musíme uznať aj to,že ak je auto v záruke,musí byť vymenené za orig.diely.Veď je každému predsa jasné,že náhr.diely sa bežne najneskôr do 2-3dní dodajú.A o to smutnejšie je aj to,že aj keby som chcel orig.diel,15dní predsa nebudem zháňať-to by som skôr skrachol,ako by sa mi obchod rozbehol...dedo.miki píše:Len ložiská dostať aj v iných obchodoch.Ved keby dali vyrobiť v ZVL prešov tak ho už dávno majú.To sú len výhovorky .V mojom servise to musí byť do 24 hod.Za 14 rokov čo robím sám sa my len raz stalo že som nedokázal do 24 hod zabezpečiť diel.Lenže v takej firme kde sú zamestnanci tak oni nemajú snahu ,ved im na tom nezáleží.Práve preto ja robím sám a moje meno nikto nekazí.

a furt to isté dookola!!! Takže suma-sumárum: auto budem mať mesiac v oprave a nikoho to nesere,ďalej-prečo by som mal zohnať ja materiál do 24hod.,keď oni to vedia zohnať UŽ DO MESIACA...a čo môžem ja ako zákazník??? -kúpil som auto na splátky,ktoré je rozobraté a ešte nejakú dobu bude(do servisu bol prijatý 5.3.2007 ako reklamácia zlej opravy-nesprávne diagnostikovanie...) a chodím v tomto krásnom počasí pešo-MHD-pešo-MHD-pešo-MHD....
  a furt to isté dookola!!! Takže suma-sumárum: auto budem mať mesiac v oprave a nikoho to nesere,ďalej-prečo by som mal zohnať ja materiál do 24hod.,keď oni to vedia zohnať UŽ DO MESIACA...a čo môžem ja ako zákazník??? -kúpil som auto na splátky,ktoré je rozobraté a ešte nejakú dobu bude(do servisu bol prijatý 5.3.2007 ako reklamácia zlej opravy-nesprávne diagnostikovanie...) a chodím v tomto krásnom počasí pešo-MHD-pešo-MHD-pešo-MHD....  tak sa zatial majte fajn,a asi o 12dní sa možno pochválim,že mám hotového KALOSA(ak sa trafia do diagnostiky a nepôjdem s tým opäť nazad - akože do tretice...čomu verím,že sa to veľmi ľahko môže stať...)
 tak sa zatial majte fajn,a asi o 12dní sa možno pochválim,že mám hotového KALOSA(ak sa trafia do diagnostiky a nepôjdem s tým opäť nazad - akože do tretice...čomu verím,že sa to veľmi ľahko môže stať...)
 len som zvedavý,že ak sa to tou výmenou neodstráni-ako ty píšeš-,dokedy tam budem chodiť ???.Ja viem byť otravný,až pokiaľ, nie som spokojný,takže so mnou to nemá význam bojovať,lebo nerád prehrávam v podobných veciach-hlavne keď som presvedčený,že som v práve...Takže pokiaľ je v záruke a radi by boli keby som ich neotravoval,tak majú jedinú cestu-OPRAVIT TO!!!(Ja mam takú "debilnú"povahu)Musím sa ale priznať,že pri tom dosť pením...
 len som zvedavý,že ak sa to tou výmenou neodstráni-ako ty píšeš-,dokedy tam budem chodiť ???.Ja viem byť otravný,až pokiaľ, nie som spokojný,takže so mnou to nemá význam bojovať,lebo nerád prehrávam v podobných veciach-hlavne keď som presvedčený,že som v práve...Takže pokiaľ je v záruke a radi by boli keby som ich neotravoval,tak majú jedinú cestu-OPRAVIT TO!!!(Ja mam takú "debilnú"povahu)Musím sa ale priznať,že pri tom dosť pením...| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |