Ale nevadí každý nech si tam dá čo chce pretože len takto sa mu bude dobre spať
 Ale nevadí každý nech si tam dá čo chce pretože len takto sa mu bude dobre spať   (aspon do určitej doby
 (aspon do určitej doby  

)
 )Moderátor: Blue Lanos
no když jsem ho používal denně tak stačil jeden pohyb a bylo to-peha- píše:Teda to je dost blbý místo,protože když tam budu šmátrat tak si lidi budou myslet že sem slepeja poldové by ma zabásli protože si budou myslet(nevim či myslí)že to kradu
Proste pod palubku ho ne a ne a nedám

. vypadalo to, jako bych si upravoval polohu sedadla a protože se v autě střídám s manželkou, tak to tak i v podstatě bylo. a co si myslí lidé okolo je mi fuk
 . vypadalo to, jako bych si upravoval polohu sedadla a protože se v autě střídám s manželkou, tak to tak i v podstatě bylo. a co si myslí lidé okolo je mi fuk  i kdybych to auto kradl, tak je to stejně každému fuk
  i kdybych to auto kradl, tak je to stejně každému fuk 

No a potom som si ho dal pod predný nárazník
 No a potom som si ho dal pod predný nárazník  a zlodej vliezol do garáže vyrezal mi predné okno a vybrakoval celého OPLÍKA
 a zlodej vliezol do garáže vyrezal mi predné okno a vybrakoval celého OPLÍKA  

Parchant jeden prašivej
 Parchant jeden prašivej  

, parkuju kde se da, vecinou u nas v ulici po 17 hodine nemame sanci tak hde bude misto tam to zapichnu, ono to je jedno kde to bude stat, stal sem pod kamerou a vykradli me, na kamere neni nic videt aspon mi to tak rekli policajti, nejspis se na to ani nekoukali, Espero de sikovne otevrit ani k tomu nepotrebuje rozbijet okno, zkousel sem to, a behen 1 minuty sem se dostal do auta
 , parkuju kde se da, vecinou u nas v ulici po 17 hodine nemame sanci tak hde bude misto tam to zapichnu, ono to je jedno kde to bude stat, stal sem pod kamerou a vykradli me, na kamere neni nic videt aspon mi to tak rekli policajti, nejspis se na to ani nekoukali, Espero de sikovne otevrit ani k tomu nepotrebuje rozbijet okno, zkousel sem to, a behen 1 minuty sem se dostal do auta raz to chytilo nejaký falošák a trúbilo mi to pred domom pol dňa, ja som bol v robote, tak mi susedia poobtŕhali káble zo smeroviek, lebo chceli umlčať klaksón, ktorý som ja ale preventívne schoval do masky vedľa svetla...
 raz to chytilo nejaký falošák a trúbilo mi to pred domom pol dňa, ja som bol v robote, tak mi susedia poobtŕhali káble zo smeroviek, lebo chceli umlčať klaksón, ktorý som ja ale preventívne schoval do masky vedľa svetla...   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |