, je zřejmě olejový , ale nevím , jestli není špatný , mastný není , ale zespoda je strašně měký , jakoby byl prázdný ,  na boku má jakoby zátku , takový malý červík , ale imbus tam nepasuje , mám pocit , že je to čtyřhran ...  pokud jste ho někdo měnil , dejte vědět .....
  , je zřejmě olejový , ale nevím , jestli není špatný , mastný není , ale zespoda je strašně měký , jakoby byl prázdný ,  na boku má jakoby zátku , takový malý červík , ale imbus tam nepasuje , mám pocit , že je to čtyřhran ...  pokud jste ho někdo měnil , dejte vědět .....No, dal jsem to spátky a drnčí to dál , koukal jsem na ten u převdovky ( na tý podkově , ten mi příjde v pohodě a oproti tomu u rozvodů podstatně víc pruží , na straně rozvodů je to jakoby dost natvrdo , taky je to tlak dolů ......
A co ten spodní ( zadní ) , tam jsou pružný uložení dvě , je to taková " kost " , jak zjistit , jestli to není tohle???
Ještě mě napadlo , ...vlnovec .., ale je tam origo , není nahrazen trubkou , a celý výfuk je v gumách a je naprosto bez vibrací ....