teraz len dufam, ze priatelka to sem nechodi citat

Moderátor: Blue Lanos

/ možná stačí opravdu jenom zemnící guma ale to jsem nikdy nepoužíval tak nevím.Já se opravdu naučil při výstupu se držet dveří a nemusím ani nechat vystupovat první ženu nebo přítelkyni naopak my džentlemouni by jsme to nedopustili!
 / možná stačí opravdu jenom zemnící guma ale to jsem nikdy nepoužíval tak nevím.Já se opravdu naučil při výstupu se držet dveří a nemusím ani nechat vystupovat první ženu nebo přítelkyni naopak my džentlemouni by jsme to nedopustili!
 Je to i logický, někudy to odejít musí do země
  Je to i logický, někudy to odejít musí do země  

Hm.. tak toto sa mi nestalo ani raz a to uz mam esperko 1,5 roka... Asi preto, ze kazde 2 tyzde auto rucne voskujem a z vosku iskra nepreskoci...
 Hm.. tak toto sa mi nestalo ani raz a to uz mam esperko 1,5 roka... Asi preto, ze kazde 2 tyzde auto rucne voskujem a z vosku iskra nepreskoci...  
 avsak som tam supol potahy a ,,fanfary,, : nekope
 avsak som tam supol potahy a ,,fanfary,, : nekope  uz asi 9 rokov
 uz asi 9 rokov 
 při každém vystoupení z auta. Gumový a ani měděný pásek spuštěný na vozovku moc nepomáhal
 při každém vystoupení z auta. Gumový a ani měděný pásek spuštěný na vozovku moc nepomáhal  . Koženkové potahy, a v tehdejší době ve veškerém oblečení umělé vlákno
 . Koženkové potahy, a v tehdejší době ve veškerém oblečení umělé vlákno  . Ale to nebyla příčina ale důsledek. Po najetí cca 30 tis motor začal netáhnout, kuckat no prostě děs a hrůza
 . Ale to nebyla příčina ale důsledek. Po najetí cca 30 tis motor začal netáhnout, kuckat no prostě děs a hrůza  . Příčina? V rozdělovači je kondenzátor a ten probíjel na kostru
 . Příčina? V rozdělovači je kondenzátor a ten probíjel na kostru  . Měla tam být nějaká izolační podložka která tam sice byla ale při utahování se roztrhla a jakoby tam nebyla
 . Měla tam být nějaká izolační podložka která tam sice byla ale při utahování se roztrhla a jakoby tam nebyla  . Po opravě to již nekopalo
 . Po opravě to již nekopalo  . U 120 taky kopala ale již si nepamatuji čím se to spravilo a jaká byla příčina tohoto jevu. Můj závěr je – zkontrolovat proměřit a prověřit elektriku.
 . U 120 taky kopala ale již si nepamatuji čím se to spravilo a jaká byla příčina tohoto jevu. Můj závěr je – zkontrolovat proměřit a prověřit elektriku.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |