Leganza bez imobilizeru?
Moderátor: Blue Lanos
Leganza bez imobilizeru?
Tak ted jsem z toho jelen. V navodu je imob psanej, tady vsichni mluvi o imobilizeru a ja ho porad ne a ne najit. Dosel jsem az tak daleko ze jsem nechal udelat kopii klice bez cipu (190Kc)  a auto s tim jde otevrit i nastartovat, jel jsem s tim klicem ted asi 90km. Takze se ptam: Muze byt Leganza 97 bez imobilizeru nebo se v tom nejake prase rypalo? Upozornuju ze ani mezi budikama jsem baterkou nenasel nejakej symbol klice. Jinak to co tu popisujete klicek s tlacitkama, tak ja mam pouze holy klic bez tlacitek a k nemu dalkovy ovladac Daewoo s jednim cervenym (Lock)a dvema cernymi(Unlock a Panic) tlacitkama, predpokladam ze original.

Rezzo 2,0 CDX LPG, r. 2006, černá | 4/2015-????
Lanos 1,5 SOHC LPG, r. 2000, červená | 10/2013-????
ex Leganza 2,0 CDX LPG, r. 1997, hnědá-základní | 5/2007-9/2014

- Reklama
- romishowski
Jo na alarm muze byt zapojen, ale to by byl dost k nicemu, vetsina alarmu se da vypnout nejakym tim radoby skrytym spinacem (tady teda zatim nevim jak), ale vsichni tu pisou o cipu v klici, kterej tam urcite nemam. Takze taky jsem zvedavej co mi na to ostatni odpovi...palikx v jednom threadu prohlasil, ze Legy bez imobu nebyly...takze jsem z toho docela zmatenej. Ale to že každá Leganza je originál už se tu taky řešilo 

Rezzo 2,0 CDX LPG, r. 2006, černá | 4/2015-????

Re: Leganza bez imobilizeru?
Takhle to driv auta mela, tj. klic a dalkac zvlast (mel to tak bracha na Fiatu Crome z 1991, ma to tak i otec na Kie Sephii z 1999), pak nekomu zrejme doslo, na co tahat navic krabicku, kdyz se to vejde do uhledneho klice (na tom mem je uvedeno "MODEL: RK-700EU" a ma akorat tlacitka LOCK a UNLOCK - vse cerne + mala kulata cervena LEDka). K autu jsem dostal i jeden obycejny klic, ale ten jsem nemel potrebu zatim pouzit. Houkat alarm jsem uz u svyho auta 2x slysel.xidex píše:Jinak to co tu popisujete klicek s tlacitkama, tak ja mam pouze holy klic bez tlacitek a k nemu dalkovy ovladac Daewoo s jednim cervenym (Lock)a dvema cernymi(Unlock a Panic) tlacitkama, predpokladam ze original.
BTW Ty tam snad nemas blikajici LEDku (kdyz vytahnes klic) s napisem SECURITY?!?

• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)

• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ovladac mam RK500NA (North America??Slam píše:Takhle to driv auta mela, tj. klic a dalkac zvlast (mel to tak bracha na Fiatu Crome z 1991, ma to tak i otec na Kie Sephii z 1999), pak nekomu zrejme doslo, na co tahat navic krabicku, kdyz se to vejde do uhledneho klice (na tom mem je uvedeno "MODEL: RK-700EU" a ma akorat tlacitka LOCK a UNLOCK - vse cerne + mala kulata cervena LEDka). K autu jsem dostal i jeden obycejny klic, ale ten jsem nemel potrebu zatim pouzit. Houkat alarm jsem uz u svyho auta 2x slysel.xidex píše:Jinak to co tu popisujete klicek s tlacitkama, tak ja mam pouze holy klic bez tlacitek a k nemu dalkovy ovladac Daewoo s jednim cervenym (Lock)a dvema cernymi(Unlock a Panic) tlacitkama, predpokladam ze original.
BTW Ty tam snad nemas blikajici LEDku (kdyz vytahnes klic) s napisem SECURITY?!?
 ), ledka SECURITY se mi rozblika az po zavreni auta dalkou, kdyz otevru kufr/dvere klicem tak se alarm vypne, kdyz zamknu klicem tak se nezapina. Ze to takhle driv auta mely vim, mel jsem to na Facku. K autu jsem dostal prave jen jeden klic, takze jsem chtel rezervni (puvodni uz je trochu ohlej) a dost jsem se divil tomu, ze je bez cipu. BTW. Jake mas zkusenosti s ICS?
), ledka SECURITY se mi rozblika az po zavreni auta dalkou, kdyz otevru kufr/dvere klicem tak se alarm vypne, kdyz zamknu klicem tak se nezapina. Ze to takhle driv auta mely vim, mel jsem to na Facku. K autu jsem dostal prave jen jeden klic, takze jsem chtel rezervni (puvodni uz je trochu ohlej) a dost jsem se divil tomu, ze je bez cipu. BTW. Jake mas zkusenosti s ICS?Rezzo 2,0 CDX LPG, r. 2006, černá | 4/2015-????

Tak nevím,
Mám na dálkáči 2 knofliky, jeden pouze zamyká vůz a druhý je alarm a imobilizér.To co píšeš se mě nikdy nepovedlo pokud jsem použil ten knofl pro áčko s blokací zapalování. Jo klíč čip nemá tak myslím,že to je přímo spojený s alarmem a někdy mě to pěkně štve, když to je delší dobu bez klíčku,jdeš čepovat nebo tak a musím se znovu odkliknout aby jsem odblokoval nastartování. Jinak můžu točit klíčkem jak chci a nic nenestartuju.  
   Kluci to maj asi víc zmáknutý tak nám to snad někdo vysvětlí líp.

Kluci to maj asi víc zmáknutý tak nám to snad někdo vysvětlí líp.Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem

Klikni a uvidíš kdo jsem
Spis zadne, kdyz jsem si s tim parkrat hral, tak jsem si zadneho (mnou detekovatelneho) rozdilu v chovani auta nevsiml.xidex píše:BTW. Jake mas zkusenosti s ICS?
 Vlastne jednu praktickou zkusenost mam - takovy maly psychicky sok, ktery me potkal, kdyz jsem se dozvedel, ze normalni tlumice stoji par tisicovek, kdezto ty moje je jeden za 15 tacu (a repliky se nedelaj).
 Vlastne jednu praktickou zkusenost mam - takovy maly psychicky sok, ktery me potkal, kdyz jsem se dozvedel, ze normalni tlumice stoji par tisicovek, kdezto ty moje je jeden za 15 tacu (a repliky se nedelaj). 
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)

Tak me kontrolka Security blika i za jizdy...s imobilizerem jsem mel driv problemy...musel jsem vzit druhy klic...pak prisel problem s krokovym motorkem a ted uz je to zase v pohode...obe zavady trvaly cca asi mesic a pul a ted uz je to bez problemu...jinak mam dalkovej se trema tlacitkama,ruzovy a dve cerny...  Ja slysel alarm sveho auta jen jednou a to kdyz byla vybita baterka a nesel ani central...nevite jak vyzkousim alarm,myslim jak ho umyslne spustit???
 Ja slysel alarm sveho auta jen jednou a to kdyz byla vybita baterka a nesel ani central...nevite jak vyzkousim alarm,myslim jak ho umyslne spustit???

Ja slysel alarm sveho auta jen jednou a to kdyz byla vybita baterka a nesel ani central...nevite jak vyzkousim alarm,myslim jak ho umyslne spustit???
 Ja slysel alarm sveho auta jen jednou a to kdyz byla vybita baterka a nesel ani central...nevite jak vyzkousim alarm,myslim jak ho umyslne spustit???Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...

Jo jo, já to tenkrát  vyzkoušel tak,že jsem se zavřel v autě a při otevření dveří houkal jako blázen. Na parkovišti na mě divně civěli tak jsem toho radši nechal,ale funguje to  

Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
Klikni a uvidíš kdo jsem

Klikni a uvidíš kdo jsem