Jojo, já se do Evandy zamiloval...je to nádherný auto....Viděl jsem na vlastní oči jen jednu (Jozefovu v Baldovci) a je úžasná...Miluju veliký auta-peha- píše:Hošani pozerám že guláky sú slabinka na Evandičke lebo obaja kamoši ich už menili a obe sú 2 ročné ale zasa inak nemajú žiadne problémi a sú maximálne spokojný lebo EVANDA je koráb a spolahlivý tak nech vám slúžia no a až mna bude čakať výmena tak už mám vybráno

Jinak ve FM prave ze Chevrolet o nicom,ted je novy v Chlebovicich ale teprv zacinaji.Kdysi tady byl od pocatku Daewoo na Palkovicke ale byl to tunelar a pak to zavreli,udajne bral auta a neplatil.Pak tady byl ACH Ostrava pobocka a tem se propadla strecha pod snehem a spadla na auta minulou zimu a nebylo tady nic a v OV jsou v servisu kreteni
 Jinak ve FM prave ze Chevrolet o nicom,ted je novy v Chlebovicich ale teprv zacinaji.Kdysi tady byl od pocatku Daewoo na Palkovicke ale byl to tunelar a pak to zavreli,udajne bral auta a neplatil.Pak tady byl ACH Ostrava pobocka a tem se propadla strecha pod snehem a spadla na auta minulou zimu a nebylo tady nic a v OV jsou v servisu kreteni  Kdyz jsem mel problem a i kdyz jsem Legu kupoval tak jsem byl v Kunine,tam to ma pan horecka myslim uz 13let a je to super chlap a da se s nim domluvit
 Kdyz jsem mel problem a i kdyz jsem Legu kupoval tak jsem byl v Kunine,tam to ma pan horecka myslim uz 13let a je to super chlap a da se s nim domluvit