Ráno příjdu k matýzkovi a na dveřích u řidiče je vyrytý kosočtverec s čárkou uprostřed.Některá sousedská závistivá svině nesnesla pohled na zlatýho blýskavýho matýska,neudržela svůj postižený rozum na uzdě a šla si takhle v noci ulevit.
 Ráno příjdu k matýzkovi a na dveřích u řidiče je vyrytý kosočtverec s čárkou uprostřed.Některá sousedská závistivá svině nesnesla pohled na zlatýho blýskavýho matýska,neudržela svůj postižený rozum na uzdě a šla si takhle v noci ulevit.  Budiž mi útěchou a úlevou,že se trefil na dveře který se budou přestříkávat,protože jsou trochu ťuklý a škráblý.Řešit to nemá cenu i když tuším kdo to mohl být,protože by se mi to několikrát vrátilo spátky.Zbývá jen doufat,že se ten chorý mozeček už vyřádil,pak si zaonanoval a už dá pokoj.
 Budiž mi útěchou a úlevou,že se trefil na dveře který se budou přestříkávat,protože jsou trochu ťuklý a škráblý.Řešit to nemá cenu i když tuším kdo to mohl být,protože by se mi to několikrát vrátilo spátky.Zbývá jen doufat,že se ten chorý mozeček už vyřádil,pak si zaonanoval a už dá pokoj.Nezlobte se že to tady píšu,ale nenapadly mně jiné spřízněné duše,kde bych si mohl vylít srdíčko.Zatím čau,nešťastný Happy.