Inak si to budem musiet navrhnut a vyrobit sam.
 Inak si to budem musiet navrhnut a vyrobit sam.Moderátor: Blue Lanos

..treba si tam zavolat, majlnut..vyzistit..serpico píše:Kolegové kontakt na rozpěrku je: Motor Sport Hobby Profi - Pikrtova 7 / 1314 140 00 Praha 4 TEL / FAX 261 211 527, TEL 261 211 377-9, mobil 603 247 788 - E - mail : hpmotorsport@quick.cz - www.globanet.cz/motorsporthobbyprofi/
Máte možnost i v chromu, viděl jsem tam i takové, jinak pokud vás bude víc, půjde do další slevy. Opakuji nutnost odzkoušet na jedné, mě to dělali na dvakrát, mezi domečkem rozpěrky a kapotou je málo místa, mě se první dotýkala. Mimochodem s Heřmánkem si pokecáte, to je starý závodník.
 Dik za info, takze bude lepsie ak tam zajdem osobne aby som predisiel problemom zo zabudovanim na karoseriu. Alebo sa na nich da spolahnut ak to objednam, ze diel bude pasovat?
 Dik za info, takze bude lepsie ak tam zajdem osobne aby som predisiel problemom zo zabudovanim na karoseriu. Alebo sa na nich da spolahnut ak to objednam, ze diel bude pasovat? 

Oplati sa to vobec za tie prachy?
  Oplati sa to vobec za tie prachy? 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |